Vac & Steam

Gőzös takarítógépek

Biztonságosan és hatékonyan tisztítja padlóját

1  /  8

Vac & Steam

2-az-1-ben porszívó és gőzölős felmosó

Erős vegyszerek használata nélkül fertőtleníti a hidegburkolatokat

A BISSELL Vac&Steam egy multifunkciós 2-az-1-ben porszívó és gőzölős felmosó, amely akár egy lépésben, akár külön-külön porszívóz és gőzöl. A markolaton lévő elektronikus, egy gombnyomással történő vezérlés megkönnyíti a porszívózásról gőzölésre való átkapcsolást, vagy mindkettő egyidejű működtetését.

Takarítson meg időt azzal, hogy egy lépésben porszívózza fel a szennyeződést és gőzöli a hidegburkolatokat, ezzel a csírák és baktériumok 99,9%-át megöli egész otthonában kizárólag víz felhasználásával. Beépített vízszűrővel rendelkezik, hogy gépe védelmében minden szennyeződést eltávolítson a csapvízből. A száraz tartályos technológia a szennyeződést teljesen szárazon, és minden esetben gőzmentesen juttatja a portartályba. Könnyen működtethető ürítőgombos funkciója megkönnyíti a használat utáni tisztítását. Mindkét porszívószűrője - a habos és a rétegelt - mosható, és összeszedi a finom port és a szennyeződéseket , hogy a gép tiszta levegőt fújjon vissza a helyiségbe

2-az-1-ben porszívó és gőzölős felmosó

Ezzel az erőteljes ciklonos leválasztással rendelkező porszívó és gőzölős tisztítógéppel egy menetben tud gőzzel tisztítani és a száraz szennyeződéseket felszedni

Takarít és fertőtlenít, mert a túlhevített gőz legyőzi a szennyeződést, a beivódott koszt és baktériumokat, igazán foltmentes felületet hagyva maga után. Az összes csíra és baktérium 99,9%-át megöli otthonában

Az elektronikusan változtatható gőzvezérlés funkció lehetőséget ad a gőzkibocsátás automatikus szabályozására, hogy otthona különféle felületeihez igazodjon

A „gőz igény szerint” jellemző azonnali gőzt biztosít Önnek bárhol és bármikor, ha koncentrált tisztítási teljesítményre van szüksége

A markolatba épített elektronikus, egy gombnyomással történő vezérlés megkönnyíti a gőzszabályzást, az átkapcsolást porszívózásról gőzölésre, vagy mindkettő egyidejű használatát

Az ÚJ egyedülálló Dropit szennyeződés tartály lehetővé teszi, hogy a szőr és a piszok higiénikusan legyen ártalmatlanítva, anélkül, hogy hozzáérne!

A Dry-tank (száraz tartály) technológia a szennyeződést teljesen szárazon és mindig gőzmentesen tartja a portartályban, és a könnyen kezelhető ürítő gomb egyszerűsíti és megkönnyíti a gép használat utáni kitisztítását

A könnyen levehető felmosópárna tálca a párnák felhelyezését és levételét könnyebbé teszi, mint valaha

A két porszívószűrő - a habos és a rétegelt - mosható, és leválasztja a finom port és szennyeződéseket , hogy a gép tiszta levegőt fújjon vissza a helyiségbe

Beépített vízszűrővel rendelkezik, hogy gépe védelmében minden szennyeződést eltávolítson a csapvízből

Az illatosított tisztítást kettő, a mikrószálas takarító párna különleges zsebeibe helyezett illattárcsa biztosítja

Mutass többet

Hol vásárolható meg

Használata biztonságos márványon, kerámián, kövön, vinilen, laminált padlón, linóleumon és tömített keményfapadlókon.

Általános specifikációk

Felületek tisztítása Tömített keményfapadlók, Rövid szálú szőnyegek
Color Metál szürke és kék
Watt/Teljesítmény 1600 W - Kombinirano usisavanje i para

Műszaki adatok

Tisztavíz tartály űrtartalma (L) 0.4 L
Kábel hossza 7.6 m
Szennytároló űrtartalom (L) 0.95 L
Könnyen üríthető szennytároló Igen
Egy gombnyomásos vezérlők Igen
Felszedés hidegburkolatról 0.97
Fűtés típusa Villámgyors fűtési rendszer
A dobozban megtalálható Porszívó és gőzölő, mikrószálas felmosó párna mikrobák elleni termékvédelemmel, felhasználói útmutató
Felmosó párna összetétel Fehér/Szürke - Poliészter 65%, Polipropilén 14%, Poliamid 21%, Fehér - Poliészter 86%, Polipropilén 14%
Felmosó párnák 2 db felmosó párna (1 db puha / 1 db súroló párna)
Zajszint (dB) 81 dB(A)
Szőnyegről felszedő Nem alkalmazható
Sugár 30 másodperc
Használatra kész: 30 másodperc
Illatosított frissítő tárcsák Igen - 2x
Gőzszűrő Igen - Cserélhető
Gőz hőmérséklet 90°- 95°
Gőznyomás Nem alkalmazható - Villámgyors fűtési technológia
Gőz futási idő 15 perc
Porszívó szűrő Igen - Mosható
Porszívó szűrő típusa Mosható hab és szemcsés porszívó szűrő
Változtatható gőz Igen - Ujjhegy vezérlés
Tiszta víztartály űrtartalma (L) 0,4 L
Szükség szerinti gőzkioldó Igen
Súly 4.8 kg
Kivehető víztartály Nem

Nézze meg a videónkat

Felhasználói útmutatók

FAQ

A TARTÁLYBAN NE HASZNÁLJON ECETET VAGY VÍZTŐL, VAGY A BISSELL GŐZÖLŐ PÁRNÁHOZ VALÓ ÁSVÁNYI ANYAG MENTES ILLATSZERES VÍZTŐL ELTÉRŐ BÁRMILYEN OLDATOT.

1. Győződjön meg arról, hogy a megfelelő tartályban van a víz. (A víztartályban, és nem a szennyfelfogó edényben).

2. Ellenőrizze, hogy a „Gőzölésre kész” LED abbahagyta-e a villogást (kb. 30 másodperc). Várjon addig, amíg a fény folyamatosan világít, és kezdje meg a gőzölést.

Make sure the "Steam Ready" LED light has finished blinking.

3. Győződjön meg arról, hogy a gőzbeállítási LED "HI" állásban van-e. Ha ez nem világít, a gép nem fog gőzt fejleszteni.

Make sure the steam setting LED light is on "HI" If it is not lit.

4. Gondoskodjon arról, hogy a markolaton lévő ravaszt legalább két percig meghúzva tartja, hogy az egységet beindítsa.

5. Győződjön meg arról, hogy a szűrő** helyesen illeszkedik. Vegye ki a patront. Vizsgálja meg, győződjön meg arról, hogy a fekete tömítés a helyén van a patron két csatlakozójának az egyikén kívül. Egy „X” szelep van abban a furatban, amelybe ez a csatlakozó illeszkedik. Nyomja meg ezt, hogy lássa, folyik-e víz (előbb húzza ki a gép hálózati csatlakozódugóját). Tenyerével fejtsen ki erős nyomást, hogy a patront a helyére nyomja, győződjön meg arról, hogy teljesen felült. Ezzel biztosítja azt, hogy a szivattyú nem szív levegőt a tömítés körül. **Nincs mindegyik gépen vízszűrő. Néhány gépben szűrő „helyettesítő” van. Ehhez a géphez szűrőre van szükség, csak nem vízszűrőre, ez opcionális.

Dummy filter vac & steam

A szűrő és a gép között nem lehet rés, ha helyesen van felszerelve (jobb).

There should be no gap between the filter and the machine when it is installed properly.

6. Dugja vissza a hálózati csatlakozót, várjon 30 másodpercig, hogy a „Gőzölésre kész” LED abbahagyja a villogást. Helyezze a „HI” gomb fényét a „HI” LEDhez. A markolat ravaszát tartsa két percig meghúzva.

7. Új szűrőt szerelt be? Ha igen, tartsa a ravaszt legalább 2 percig meghúzva ahhoz, hogy a szűrő megteljen vízzel. Ezután a gőzölésnek el kell indulnia. A szűrőt 10 -15 percre be is áztathatja, hogy telítődjön vízzel.

8. Vegye le a talpat a gépről, vegye ki a talp-tálcát és a párnát is, és takarítsa ki a talpon és a talptálcán lévő gőzfúvókákat GEM-kapoccsal, hogy eltávolítsa az esetleges elzáródásokat.

ream the steam tip on the foot as well as the foot tray with a paper clip to remove any obstructions

Ez a gép egyidejűleg használható porszívózásra és gőzölésre. A beállításokra vonatkozó utasítások szempontjából kövesse a lenti táblázatot. A gép csak porszívózásra és csak gőzölésre is használható. A gépnek 6 különböző beállítási lehetősége van. Az alábbi táblázatban láthatja, hogy hogyan használhatja ezt a gépet.:

instruction of settings vac & steam

A legjobb eredmény elérése érdekében rendes mosóprogrammal mossa, de csak gyenge mosószerrel. Ne használjon fehérítő szert, ez a párnát tönkreteheti. A mikrószálas párnákhoz nem ajánlatos szövetlágyító szer használata.

Ha a szűrő nehezen jön ki, vegye ki a tömlőt, majd a szűrőn lévő „fogantyúk” segítségével húzhatja azt ki. Az alsó tömlő kihúzásával kezdje, azután fordítsa a felső tömlőt balra, amíg az ki nem jön. Majd fogja meg a szűrőt mindkét oldalán és egyenesen húzza ki. A szűrő „pótlónak” egy vékony fogantyúja van. A fehér szűrőnek két fogantyúja van, mindkét oldalon egy-egy.

Milyen típusú padlót takarít? A koptató hatású padlók, mint pl. a durva felületű járólap, tégla, stb. a párnákat jobban igénybe veszik, mint a sima vinil padlóburkolatok. Ha koptató hatású padlót takarít, több párnát használ el a sima padlókhoz viszonyítva.

A felmosó párnákat mosógépben, enyhe mosószerrel mossa. NE HASZNÁLJON szövetlágyítót vagy fehérítő szert. Ha ilyeneket használ, a párnák gyorsabban használódnak el és kilyukadnak.

A BISSELLRŐL

A BISSELL olyan családi tulajdonban lévő vállalat, amely az otthonok ápolásának több, mint öt generáció óta vezetője. Mélyen elköteleztük magunkat vásárlóink élet- és takarítási szükségleteinek megértése mellett. Ez az alapvető hit vezérel bennünket abban, hogy folyamatosan kutassuk vásárlóink környezetét és takarítási szokásait.

Olvasson többet