Vac & Steam

Gőzös takarítógépek

Biztonságosan és hatékonyan tisztítja padlóját

1  /  8

Vac & Steam

2-az-1-ben porszívó és gőzölős felmosó

Erős vegyszerek használata nélkül fertőtleníti a hidegburkolatokat

A BISSELL Vac&Steam egy multifunkciós 2-az-1-ben porszívó és gőzölős felmosó, amely akár egy lépésben, akár külön-külön porszívóz és gőzöl. A markolaton lévő elektronikus, egy gombnyomással történő vezérlés megkönnyíti a porszívózásról gőzölésre való átkapcsolást, vagy mindkettő egyidejű működtetését.

Takarítson meg időt azzal, hogy egy lépésben porszívózza fel a szennyeződést és gőzöli a hidegburkolatokat, ezzel a csírák és baktériumok 99,9%-át megöli egész otthonában kizárólag víz felhasználásával. Beépített vízszűrővel rendelkezik, hogy gépe védelmében minden szennyeződést eltávolítson a csapvízből. A száraz tartályos technológia a szennyeződést teljesen szárazon, és minden esetben gőzmentesen juttatja a portartályba. Könnyen működtethető ürítőgombos funkciója megkönnyíti a használat utáni tisztítását. Mindkét porszívószűrője - a habos és a rétegelt - mosható, és összeszedi a finom port és a szennyeződéseket , hogy a gép tiszta levegőt fújjon vissza a helyiségbe

2-az-1-ben porszívó és gőzölős felmosó

Ezzel az erőteljes ciklonos leválasztással rendelkező porszívó és gőzölős tisztítógéppel egy menetben tud gőzzel tisztítani és a száraz szennyeződéseket felszedni

Takarít és fertőtlenít, mert a túlhevített gőz legyőzi a szennyeződést, a beivódott koszt és baktériumokat, igazán foltmentes felületet hagyva maga után. Az összes csíra és baktérium 99,9%-át megöli otthonában

Az elektronikusan változtatható gőzvezérlés funkció lehetőséget ad a gőzkibocsátás automatikus szabályozására, hogy otthona különféle felületeihez igazodjon

A „gőz igény szerint” jellemző azonnali gőzt biztosít Önnek bárhol és bármikor, ha koncentrált tisztítási teljesítményre van szüksége

A markolatba épített elektronikus, egy gombnyomással történő vezérlés megkönnyíti a gőzszabályzást, az átkapcsolást porszívózásról gőzölésre, vagy mindkettő egyidejű használatát

Az ÚJ egyedülálló Dropit szennyeződés tartály lehetővé teszi, hogy a szőr és a piszok higiénikusan legyen ártalmatlanítva, anélkül, hogy hozzáérne!

A Dry-tank (száraz tartály) technológia a szennyeződést teljesen szárazon és mindig gőzmentesen tartja a portartályban, és a könnyen kezelhető ürítő gomb egyszerűsíti és megkönnyíti a gép használat utáni kitisztítását

A könnyen levehető felmosópárna tálca a párnák felhelyezését és levételét könnyebbé teszi, mint valaha

A két porszívószűrő - a habos és a rétegelt - mosható, és leválasztja a finom port és szennyeződéseket , hogy a gép tiszta levegőt fújjon vissza a helyiségbe

Beépített vízszűrővel rendelkezik, hogy gépe védelmében minden szennyeződést eltávolítson a csapvízből

Az illatosított tisztítást kettő, a mikrószálas takarító párna különleges zsebeibe helyezett illattárcsa biztosítja

Mutass többet

Hol vásárolható meg

* Használata biztonságos márványon, kerámián, kövön, vinilen, laminált padlón, linóleumon és tömített keményfapadlókon.

Általános specifikációk

Felületek tisztítása Tömített keményfapadlók, Rövid szálú szőnyegek
Szín Metál szürke és kék
Watt/Teljesítmény 1600 W - Kombinirano usisavanje i para

Műszaki adatok

Tisztavíz tartály űrtartalma (L) 0.4 L
Kábel hossza 7.6 m
Szennytároló űrtartalom (L) 0.95 L
Könnyen üríthető szennytároló Igen
Egy gombnyomásos vezérlők Igen
Felszedés hidegburkolatról 0.97
Fűtés típusa Villámgyors fűtési rendszer
A dobozban megtalálható Porszívó és gőzölő, mikrószálas felmosó párna mikrobák elleni termékvédelemmel, felhasználói útmutató
Felmosó párna összetétel Fehér/Szürke - Poliészter 65%, Polipropilén 14%, Poliamid 21%, Fehér - Poliészter 86%, Polipropilén 14%
Felmosó párnák 2 db felmosó párna (1 db puha / 1 db súroló párna)
Zajszint (dB) 81 dB(A)
Szőnyegről felszedő Nem alkalmazható
Sugár 30 másodperc
Használatra kész: 30 másodperc
Illatosított frissítő tárcsák Igen - 2x
Gőzszűrő Igen - Cserélhető
Gőz hőmérséklet 90°- 95°
Gőznyomás Nem alkalmazható - Villámgyors fűtési technológia
Gőz futási idő 15 perc
Porszívó szűrő Igen - Mosható
Porszívó szűrő típusa Mosható hab és szemcsés porszívó szűrő
Változtatható gőz Igen - Ujjhegy vezérlés
Tiszta víztartály űrtartalma (L) 0,4 L
Szükség szerinti gőzkioldó Igen
Súly 4.8 kg
Kivehető víztartály Nem

Nézze meg a videónkat

Felhasználói útmutatók

FAQ

A TARTÁLYBAN NE HASZNÁLJON ECETET VAGY VÍZTŐL, VAGY A BISSELL GŐZÖLŐ PÁRNÁHOZ VALÓ ÁSVÁNYI ANYAG MENTES ILLATSZERES VÍZTŐL ELTÉRŐ BÁRMILYEN OLDATOT.

1. Győződjön meg arról, hogy a megfelelő tartályban van a víz. (A víztartályban, és nem a szennyfelfogó edényben).

2. Ellenőrizze, hogy a „Gőzölésre kész” LED abbahagyta-e a villogást (kb. 30 másodperc). Várjon addig, amíg a fény folyamatosan világít, és kezdje meg a gőzölést.

Make sure the "Steam Ready" LED light has finished blinking.

3. Győződjön meg arról, hogy a gőzbeállítási LED "HI" állásban van-e. Ha ez nem világít, a gép nem fog gőzt fejleszteni.

Make sure the steam setting LED light is on "HI" If it is not lit.

4. Gondoskodjon arról, hogy a markolaton lévő ravaszt legalább két percig meghúzva tartja, hogy az egységet beindítsa.

5. Győződjön meg arról, hogy a szűrő** helyesen illeszkedik. Vegye ki a patront. Vizsgálja meg, győződjön meg arról, hogy a fekete tömítés a helyén van a patron két csatlakozójának az egyikén kívül. Egy „X” szelep van abban a furatban, amelybe ez a csatlakozó illeszkedik. Nyomja meg ezt, hogy lássa, folyik-e víz (előbb húzza ki a gép hálózati csatlakozódugóját). Tenyerével fejtsen ki erős nyomást, hogy a patront a helyére nyomja, győződjön meg arról, hogy teljesen felült. Ezzel biztosítja azt, hogy a szivattyú nem szív levegőt a tömítés körül. **Nincs mindegyik gépen vízszűrő. Néhány gépben szűrő „helyettesítő” van. Ehhez a géphez szűrőre van szükség, csak nem vízszűrőre, ez opcionális.

Dummy filter vac & steam

A szűrő és a gép között nem lehet rés, ha helyesen van felszerelve (jobb).

There should be no gap between the filter and the machine when it is installed properly.

6. Dugja vissza a hálózati csatlakozót, várjon 30 másodpercig, hogy a „Gőzölésre kész” LED abbahagyja a villogást. Helyezze a „HI” gomb fényét a „HI” LEDhez. A markolat ravaszát tartsa két percig meghúzva.

7. Új szűrőt szerelt be? Ha igen, tartsa a ravaszt legalább 2 percig meghúzva ahhoz, hogy a szűrő megteljen vízzel. Ezután a gőzölésnek el kell indulnia. A szűrőt 10 -15 percre be is áztathatja, hogy telítődjön vízzel.

8. Vegye le a talpat a gépről, vegye ki a talp-tálcát és a párnát is, és takarítsa ki a talpon és a talptálcán lévő gőzfúvókákat GEM-kapoccsal, hogy eltávolítsa az esetleges elzáródásokat.

ream the steam tip on the foot as well as the foot tray with a paper clip to remove any obstructions

Ez a gép egyidejűleg használható porszívózásra és gőzölésre. A beállításokra vonatkozó utasítások szempontjából kövesse a lenti táblázatot. A gép csak porszívózásra és csak gőzölésre is használható. A gépnek 6 különböző beállítási lehetősége van. Az alábbi táblázatban láthatja, hogy hogyan használhatja ezt a gépet.:

instruction of settings vac & steam

A legjobb eredmény elérése érdekében rendes mosóprogrammal mossa, de csak gyenge mosószerrel. Ne használjon fehérítő szert, ez a párnát tönkreteheti. A mikrószálas párnákhoz nem ajánlatos szövetlágyító szer használata.

Ha a szűrő nehezen jön ki, vegye ki a tömlőt, majd a szűrőn lévő „fogantyúk” segítségével húzhatja azt ki. Az alsó tömlő kihúzásával kezdje, azután fordítsa a felső tömlőt balra, amíg az ki nem jön. Majd fogja meg a szűrőt mindkét oldalán és egyenesen húzza ki. A szűrő „pótlónak” egy vékony fogantyúja van. A fehér szűrőnek két fogantyúja van, mindkét oldalon egy-egy.

Milyen típusú padlót takarít? A koptató hatású padlók, mint pl. a durva felületű járólap, tégla, stb. a párnákat jobban igénybe veszik, mint a sima vinil padlóburkolatok. Ha koptató hatású padlót takarít, több párnát használ el a sima padlókhoz viszonyítva.

A felmosó párnákat mosógépben, enyhe mosószerrel mossa. NE HASZNÁLJON szövetlágyítót vagy fehérítő szert. Ha ilyeneket használ, a párnák gyorsabban használódnak el és kilyukadnak.

A BISSELLRŐL

A BISSELL olyan családi tulajdonban lévő vállalat, amely az otthonok ápolásának több, mint öt generáció óta vezetője. Mélyen elköteleztük magunkat vásárlóink élet- és takarítási szükségleteinek megértése mellett. Ez az alapvető hit vezérel bennünket abban, hogy folyamatosan kutassuk vásárlóink környezetét és takarítási szokásait.

Olvasson többet