SpotClean

Kézben tartott erő

Biztonságos és hatékony kézi gőzös tisztítás

1  /  5

SpotClean

Gyorsan és könnyedén tünteti el a foltokat

A BISSELL SpotClean gép kényelmével legyen felkészült a váratlan szennyeződésekre. Víz, különleges BISSELL tisztítószer és a fedélzeti kézi takarító eszközök, és az erőteljes szívás segítségével tartósan eltávolítja a foltokat, akárhol is vannak azok.

Gyorsan és könnyedén tünteti el a foltokat

Vészhelyzeti folttisztítógép - gyorsan és könnyedén tünteti el a foltokat és kiömléseket

Tartósan eltávolítja a makacs foltokat a BISSELL Oxygen Boost Formula tisztítószer segítségével

kitakarítja a foltokat, bárhol is vannak azok – használhatja szőnyegpadlókon, szőnyegeken, kárpitokon, autókban és sok más helyen

Heatwave Technology - Fűtött tisztítás, a teljes tisztítási eljárás alatt megőrzi a víz hőmérsékletét

Keskeny kialakítása megkönnyíti a hordozását és kényelmesen beillik szűk helyekre is

Levehető tartályok a könnyű töltéshez/ürítéshez

A Spot&Stain és az Oxygen boost tisztítószerek minta flakonjait mellékeltük

Mutass többet

Hol vásárolható meg

Általános specifikációk

Felületek tisztítása Szőnyegek, Kárpit, Lépcsők, Autók, Szőnyeg folttisztítás
Color Fehér és piros
Watt/Teljesítmény 330 W

Műszaki adatok

Tisztavíz tartály űrtartalma (L) 1.1 L
Kábel hossza 5.0 m
Piszkos víztartály űrtartalma (L) 1.4 L
Tömlőhossz (m) 1.3 m
A dobozban megtalálható SpotClean, próba méretű tisztítószerek, felhasználói útmutató
Zajszint (dB) 74 dB(A)
Használatra kész eszközök / Fedélzeten Igen
Eszközök 8 cm makacs folt tisztító kefe
Súly 3.86 kg
Kivehető víztartály Igen

Nézze meg a videónkat

FAQ

Keresse meg, hogy honnan jön a szivárgás. Ha a gép szivárgása a tisztavíz tartály fenekétől jön, olvassa el a tiszta víz tartály szivárgásához tartozó GyIK-et.

Ellenőrizze, hogy a szennyezett víz tartályban lévő leválasztó megfelelően a helyén van. A leválasztón lévő nyíl essen egy vonalba a szennyezett víz tartály lakat ikonjával. Ha nincs a helyére zárva, a szennyezett víz tartály szivárogni fog, vagy a gép fenekén jelenik meg szivárgás. Lásd a képet:

 

spotclean

 

Vegye ki a tisztavíz tartályt, töltse fel vízzel, és nézze meg, hogy szabadon szivárog-e (A gépből kivett állapotában).

 
  • Ha IGEN, a tisztavíz tartály szivárog, további támogatásért olvassa el a „Tisztavíz tartály szivárgáshoz” tartozó GyIK-et.
  • Ha NEM, akkor a tisztavíz tartály NEM szivárog, próbálkozzon a következő lépésekkel:
    - Vegye ki a szennyezett víz tartályt, és nézze meg, hogy van-e víz a cseppfelfogó területen. Ha van víz a cseppfelfogó területen, ellenőrizze, hogy a fekete tömítés nem hiányzik-e a szennyezett víz tartályból, vagy nincs-e rosszul behelyezve (a tömítés magas oldalát kell a tartály külső, lekerekített nyílásába helyezni). Győződjön meg arról, hogy a kivett tömítés magas fülét összeszorítva a vége kinyílik. Lásd a lenti képeket:

spotclean

 

spotclean

 

Ellenőrzéssel győződjön meg arról, hogy a szennyezett víz tartály úszója megfelelően nyit. Ürítse ki a szennyezett víz tartályt és többször fordítsa át. Az úszónak könnyedén kell előre-hátra csúsznia. Ha az úszó a nyitott helyzetben beragad, víz kerülhet a gép házába. Ha szükséges, ki kell cserélnie az úszót.

Ha NINCS víz a cseppfelfogó területen, keresse fel a BISSELLt.

Mindenesetre, ha a szivárgás a gép fenekénél jelenik meg (és nem a 2. lépés a probléma), keresse fel a BISSELLt.

1. Vegye szemügyre a kábelt teljes hosszában, van-e rajta sérülés. Ha talál rajta sérülést, a biztonsága érdekében hagyja abba a gép használatát, és cseréltesse ki a kábelt. Keresse fel a BISSELLt, hogy kicseréltesse.

2. Próbáljon ki másik konnektort, és ha még mindig nincs áram, ellenőrizze a hálózati kismegszakítót.

3. Az Ön SpotClean gépe beépített hővédelemmel rendelkezik, amely védi a túlmelegedés ellen. Ha a hővédelem bekapcsol, a szívómotor leáll. Ha ez következik be, a hiba elhárítására próbálja a következő lépéseket tenni:

  • Kapcsolja ki a gépet és húzza ki a konnektorból. 
  • Ellenőrizze a tömlő végét és a szerszámot dugulás szempontjából, ha szükséges, szüntesse meg a dugulást. 
  • Ellenőrizze a szennyes víz tartályt, vannak-e benne tömbök, ha szükséges tisztítsa azt ki.

Kihúzott állapotban hagyja a motort lehűlni kb. 30 percig, a hővédelem automatikusan alaphelyzetbe áll, majd folytathatja a takarítást. Ha a fenti lépések ellenére a hővédelem továbbra is aktiválódik, keresse fel a BISSELLt.

1. Ellenőrizze, hogy tele van-e a szennyes víz tartálya. A tartályt 2 különböző módon ürítheti ki: A fenekén lévő kerek fedélen keresztül, vagy a tetején lévő fekete gumidugón át; Ha ezek lazák, ez megakadályozza a szívást. Ellenőrizze, hogy visszanyerte-e a szívást.

 

spotclean

 

2. Vegye le a szennyes víz tartályát. Próbálja a szívást ellenőrizni a tartály aljánál lévő nyílásnál úgy, hogy ráteszi a kezét.

 

spotclean filter

 

Ha itt nincs szívás, keresse fel a BISSELLt.

 

Ha van szívás, húzza ki a fekete tömítést a kivett üres tartály fenekéből. Ellenőrizze, hogy tömít-e, vagy rosszul van-e beszerelve a szennyes víz tartályba; ellenőrizze, hogy a tömítés kinyit, ha nyitottra szorítja a lapos végét, majd szerelje vissza a tömítést. A tömítés magas oldalát kell a kerek nyílásba helyezni (Lásd a lenti képet)

 

spotclean filter

 

Tegye vissza a szennyes víz tartályt, és fogja meg a tömlőt. Ellenőrizze a szívást a toldat nélküli tömlő végén úgy, hogy vizet szív fel a lefolyóból vagy egy pohárból.

Ha NINCS szívás a tömlő végén:

  • Ellenőrizze, hogy eltömődött-e a tömlő úgy, hogy a tömlőt az egység fölé emeli és lecsorgatja a vizet a szennyesvíz tartályba. Ha ez nem segít, keresse fel a BISSELLt.

Ha van szívás a tömlő végén

  • Ellenőrizze a kárpittisztító szerszámot repedések szempontjából. Cserélje ki, ha szükséges.
  • Kefével és/vagy gemkapoccsal tisztítsa ki a szerszám szórócsúcsát.

4. A SpotClean gépet úgy terveztük, hogy belső hővédelem segítségével védje magát túlmelegedés ellen, amely túlmelegedés esetén kikapcsolja az egységet. Ha a hővédelem bekapcsol, a szívómotor leáll. Ha ez bekövetkezik, kapcsolja ki a gépet és húzza ki a konnektorból. Ellenőrizze a tömlőt és a toldatokat eltömődés szempontjából, szüntesse meg a dugulást, ha szükséges. Ellenőrizze a szennyes víz tartályt és a középső műanyag torony terét eltömődés szempontjából. Várjon harminc (30) percet és a hővédelem automatikusan alaphelyzetbe áll, a takarítás folytatható.

5. Ha ezek a lépések nem oldják meg a problémát, keresse fel a BISSELLt.

1. Miután feltöltötte a tisztavíz tartályt vízzel és mosószerrel, öblítse ki a fenekén lévő fekete fedelet, és ültesse a tartályt a SpotClean gépre. A SpotClean tisztavíz tartály fenekén rovátkolás van, hogy segítse illeszkedését. Erősen nyomja le, hogy rögzítse a helyzetét, ellenőrizze a réseket a tartály és gép alapja között.

spotclean tool

Levett szerszám mellett ellenőrizze, hogy a kioldóbillentyű megnyomásakor szór-e a pálca.

spotclean filter

Ha a pálca nem szór, próbálja kitisztítani a szórófúvókát egy kiegyenesített gemkapocs segítségével..

spotclean

2. Győződjön meg arról, hogy a tisztavíz tartályban van mosószeres víz. Egy lefolyó felett megnyomhatja a kis fekete szelepet a tartály alján, hogy ellenőrizze, átjön-e rajta a víz. Ha nem jön át a víz a szelepen, a tartályt valószínűleg ki kell cserélni. Ha átjön a víz a szelepen, a gép elveszíthette a kezdeti feltöltését. Finoman emelje fel a tisztavíz tartályt, miközben megnyomja a szórás kioldógombját, VAGY kissé nyomja össze a tisztavíz tartályt, miközben megnyomja a szórás kioldógombját .

3. Ha a pálca szór levett szerszám mellett, a szerszámot kell kitisztítani. A szerszám szórócsúcsát egy kefével, vagy gemkapoccsal tisztíthatja meg. A szerszámot is ellenőrizze repedések szempontjából.

Sikerült? Ha nem…

Szívjon fel több teli tartálynyi tiszta meleg vizet a szennyezett víz tartályba. Ezzel kitakarítja a dugulásokat a flexibilis tömlőben lévő mosószervezetékből. Ha ezt elvégezte, próbáljon újra szórni.

Ha még mindig nincs szórás, keresse fel a BISSELLt

1. Győződjön meg arról, hogy a fekete tömítés mindenhol a helyén van. Ha a szennyesvíz tartályba nincs teljesen bedugva, ez okozhatja a tartály szivárgását. A tömítést csak egyetlen módon lehet betenni.

2. Ellenőrizze, hogy nem szorult-e törmelék a fekete tömítésbe. Ha a résben törmelék van, a tömítés nem tud teljesen elhelyezkedni a szennyesvíz tartályban, annak szivárgását idézi elő. Lásd a lenti képeket:

 

spotclean

 

3. 3. Ellenőrizze, hogy a szennyesvíz tartályban lévő leválasztó megfelelően a helyén van. A leválasztón lévő nyíl essen egy vonalba a szennyesvíz tartály lakat ikonjával. Ha nincs a helyére zárva, a szennyesvíz tartály szivárogni fog, vagy a gép fenekén jelenik meg szivárgás. Lásd a lenti képet:

 

spotclean

Ellenőrizze, hogy a tartály szelepe szivárog-e. Ha megnyomja az ujjával, az alul lévő fekete, kerek szelepnek szabadon kell mozognia. Ha fennakad úgy, hogy a szer szivárgását okozza, próbálja megnyomni, hogy újra lejöjjön.

Továbbá azt is ellenőrizze, hogy nincsenek repedések vagy lyukak a tartályon. A tartály kicserélése bármely ilyen hibát kiküszöböl.

A tömlőtartó konzol a gép hátulján, a tiszta tartály oldalán pattintható be. A flexibilis tömlőt ezután az egység köré lehet tekerni, azt a konzol tartja a helyén.

Egyetlen dologra van szüksége, egy lapos végű csavarhúzóra! Az átlátszó fedelet tartó cső belsejében van egy fül. Kioldásához dugja a csavarhúzót a csőbe ferdén felfelé, miközben elhúzza az átlátszó fedelet. Lásd a fényképet:

 

spotclean

Ne töltsön forrásban lévő, vagy mikrohullámmal melegített vizet a tömlőbe. A tartályba max. 60°C hőmérsékletű vizet kell tölteni.

A Heatwave Technology® technológia állandó hőforrást biztosít ahhoz, hogy a teljes szőnyegtisztítási folyamat alatt segítse a vízhőmérséklet megtartását.

A BISSELLRŐL

A BISSELL olyan családi tulajdonban lévő vállalat, amely az otthonok ápolásának több, mint öt generáció óta vezetője. Mélyen elköteleztük magunkat vásárlóink élet- és takarítási szükségleteinek megértése mellett. Ez az alapvető hit vezérel bennünket abban, hogy folyamatosan kutassuk vásárlóink környezetét és takarítási szokásait.

Olvasson többet