A BISSELL egy olyan családi tulajdonban lévő vállalat, amely az otthoni takarítási eszközök piacának több, mint öt generáció óta vezetője. Elköteleztük magunkat vásárlóink élet- és takarítási szükségleteinek megértése mellett. Ez az alapvető hit vezérel bennünket abban, hogy folyamatosan kutassuk vásárlóink környezetét és takarítási szokásait. A BISSELL ezen az alapon fejleszt ki újabb és újabb háztartási takarítási megoldásokat, hogy olyan igazi innovációkkal álljunk elő, amelyeket a valós élet inspirált. A BISSELL munkatársai elkötelezettek a kiváló szolgáltatások nyújtása mellett, mert szakembereink lelkesednek azért, hogy a legjobbat nyújtsák Önöknek. Ez a tradíció, az innováció és a lelkesedés. Ez a mi múltunk, jelenünk és jövőnk.

Az otthon tisztántartásának szakértői vagyunk!


Történet

A jó üzlet története 1876 óta

Mint a legtöbb jótét lélek aki elhatározta, hogy szombati pihenőt tart, mi sem gondoltuk, hogy takarításba fogunk - egyszerűen csak így történt. 1876-ban Melville R. BISSELL és felesége, Anna, egy apró fazekasműhely tulajdonosai voltak Michiganben. Mivel állandóan fűrészport kellett feltakarítaniuk a műhely szőnyegéről (ismerős dolog, ugye?), Melville feltalált egy különleges szőnyegseprő gépet, és szabadalmaztatta azt. Amikor az ügyfelek és a barátok elkezdték kérdezgetni, hogy hol vásárolhatják meg a szőnyegtisztítót, megszületett egy új üzlet.


Ez a BISSELL asszonyok világa; a BISSELLnél erről van szó.

Amikor 1889-ben Melville BISSELL meghalt, nem volt kérdéses, hogy ki vezesse a vállalkozást. Felesége, Anna lépett a vállalat élére, ő lett az első női ügyvezető igazgató Amerikában. Anyatigrisként védte a vállalat szabadalmait, és sikeresen vitte piacra a seprőgépeket egész Észak-Amerikában és Európában. A késői 1890-es években tett szert a BISSELL legnagyobb rajongójára, Viktória királynőre, aki ragaszkodott ahhoz, hogy a palotáját minden héten "BISSELLezzék" ki. A palota szolgálói biztosan imádták azt a többlet szabadidőt, amire a királyi kosz sokkal könnyebb kitakarítása révén tettek szert.


Könnyen elért tisztaság

Rengeteg elérhető vívmány van még a világon, tehát a palota meghódítása után azon kezdtünk el dolgozni, hogy méginkább megkönnyítsük a BISSELL termékekkel végzett takarítást. 1956-ban mutattuk be a kézi, nedves szőnyegtisztítógépet, amely megszüntette a szőnyegek négykézláb végzett súrolásának gyakorlatát. Nagyon szívesen, Hamupipőke! Alig egy évre rá Shampoo Master gépünk megkapta a Bachner Eredményességi díjat a fröccsöntött és alakított műanyagok gyakorlati alkalmazásának nagyon érdekes területén. És menetelünk tovább. A 60-as évek végére minden felület dzsókerévé váltunk, forradalmasítottuk a takarítás módját és megkönnyítettük azt az első kombinált porszívó/padlókefélővel, a száraz szőnyegtisztítóporral és az azt alkalmazó géppel illetve a Gemini Sweeperrel, az első kétkefés seprőgéppel.


A tisztaság elmélyül

1979-ben csodát tettünk, amikor bemutattuk az első BISSELL mély szőnyegtisztító gépet, amely egyszerűen eltüntette a koszos szőnyeget. Ezután 1980-ban, amikor a New Kids on the Block a Hangin' Tough (Szorosan kötődve) című slágerét énekelte, mi pont az ellenkezőjét tettük, és megalkottuk a BISSELL SC-t, az első olyan mélytisztító gépet, amelyet nem kell többé a ház valamelyik vízforrására kötni. Ez azt eredményezte, hogy a mélytisztítás hatékonyabb és kényelmesebb lett, mint valaha, és azóta is ezt az irányvonalat követjük. Létrehoztuk a BISSELL Big Green Clean Machine®-t, amelyet a mélytisztítás nagyfőnőkének neveznek. Továbbá a 90-es években bemutattuk a PowerGroom® gépet, az első BISSELL márkájú álló porszívót, amely komoly rangot szerzett magának.


A dolgok kiszőrösödnek

Jó értelemben! A 2000-es évek elején rájöttünk, hogy mi itt a BISSELLnél valamennyien szeretjük a háziállatokat (72%-unk kisállattartó!). Az összes csodálatos dolog mellett, amelyet négylábú barátainkban szeretünk, be kell vallanunk, hogy nemigen törődnek az otthon tisztaságával. Mikor kiderült, hogy sok leendő állattartót ez tart vissza a háziállatok befogadásától, rögtön tudtuk, hogy tennünk kell valamit. 2001-Ben a Petfinder.com partnereként az örökbefogadás népszerűsítésébe kezdtünk, és 2005-ben bemutattuk a SpotBot® hordozható mélytisztító gépet, az első olyan termékünket, amelyet kimondottan a kisállattartók igényeinek kielégítésére terveztünk. Cathy BISSELL (három fekete labrador gazdija) vezetésével továbbra is támogatjuk a háziállat tartók közösségét az USA-beli háziállatokkal kapcsolatos jótékonysági tevékenységünkkel. Cathy 2011-ben létrehozta a BISSELL Kisállat Alapítványt, egy olyan non-profit szervezetet, amely az elveszett, bántalmazott, mellőzött és elhagyott háziállatokért emel szót, és az ehhez szükséges forrásokat a BISSELL kisállat célú termékeinek eladásából teremti elő. Elindítása óta a BISSELL Kisállat Alapítvány összesen több mint 500 000 USD összeget osztott szét 43 államban, 375 szervezet között. Az a célunk, hogy kisállatokkal kapcsolatos termékek eladásán keresztül évi 250 000 USD-re emeljük az alapítvány életmentő munkájának támogatását. Erősen elkötelezettek vagyunk abban, hogy a kisállatok otthonra találását támogassuk, és abban, hogy megmutassuk a BISSELL vásárlóinak, hogy a megfelelő takarító eszközökkel a házi állattartás inkább az örömöt és partnerséget jelenti, mint a szőrcsomókat és a meglepetéseket.


Térjünk vissza a mélyebb tisztasághoz

A BISSELL mindmáig családi tulajdonban van, és lelkesen támogatja Önt otthona hatékony és könnyű tisztántartásában, hogy letehesse a porszívót, élvezhesse az életet, és még tisztább otthonba érkezzen haza. Mindent együttvéve - legyen a szennyeződés akár bébiétel vagy vörösbor, sár vagy csokoládé, macskaszőr vagy kisállat ürülék - Önnel vagyunk, hogy megbirkózzon a szennyeződésekkel, egy pillanat alatt eltüntesse azokat, és visszatérhessen otthona legfontosabb rendeltetéséhez - éljen benne.


Idővonalunk megnézése