Mit keresel?

5 alapvető nyári takarítási tipp 2021-re!

Már javában zajlik a nyár! Forró napok a medencében vagy tóban hűsölve, hosszú, meleg éjszakák, sok kerti grillezéssel. Fogadjunk, hogy idén már te is megtapasztaltad, milyen egy nagy nyári rendetlenség, és valószínű, hogy ezt még többször is meg fogod a nyár során. Tudjuk, hogy nem csak nálunk fordul elő káosz, így összegyűjtöttük a kedvenc takarító termékeinket, amelyek lehetővé teszik, hogy felszabadultan élvezd a napsütést, ahelyett, hogy a rendetlenségre koncentrálnál.

  1. SpinWave Robot

A nyári káosz egy szempillantás alatt elérhet, ezért mit szólnál, ha azonnal kézbe vehetnéd az irányítást felette? A Bissell SpinWave Robot segítségével ez gyerekjáték. A nedves és száraz robotporszívó nem csak felporszívózza a padlót, de fel is törli. Akár egy üde desszertet készítesz a következő grillparti megkoronázásaként vagy egy hideg italt, nem kell aggódnod a padlóburkolat tisztaságáért, hiszen a SpinWave Robot maga gondoskodik mindenről. Az app-on keresztül könnyedén be tudod ütemezni a következő takarítást, így a lakás tisztítása közben te nyugodtan élvezheted a napsugarak melegét a kertben.

A termék hamarosan itthon is elérhetővé válik.

  1. Multi Reach Active

Legtöbbször a tóhoz vezető nyári kiruccanásunk nem ér véget, amikor hazatérünk. Az ott összeszedett homok és fűszálak ugyanis gyakran csatlakoznak hozzánk, és van, hogy "csak" az autónk szőnyegére tapadnak, de olyan is előfordul, hogy még a lakásunkban is találkozunk azokkal. A Multi Reach Active megszabadít minket a kellemetlen szennyeződésektől, bárhol is lapuljanak ezek. A 2in1 készülék áll egy motoros, kuszamentes kefetekercsből, amelybe nem akadnak bele a haj-és szőrszálak, és a talpán elhelyezkedő LED-lámpákból, ami a sötétben is segít a tájékozódásban. A termék kézi porszívóként is használható, rugalmas fejének köszönhetően pedig a legnehezebben hozzáférhető zugokat, sarkokat is tökéletesen képes kitakarítani.

  1. CrossWave®Cordless Max – Multifunkcionális padlótisztító

Szeretnéd tudni, hogy mi mivel vagyunk különösképpen elégedettek?

Titokban annyira nem is esünk kétségbe, ha valamilyen folyékony, ragacsos folttal találkozunk a padlón, mint például karamellával vagy fagylalttal, mert ez azt jelenti, hogy élesben is megnézhetjük, ahogy a CrossWave Cordless Max varázsol. Nem tudunk nem mosolyogni, amikor működés közben látjuk a készüléket, ami egy szempillantás előtt beszippantja és felmossa a szennyeződést. Van valami szívet melengető abban, amikor látod, hogy egy gép egy pillanat alatt elvégzi helyetted a munkát. Mondtuk már, hogy a szőnyegeid gyors felfrissítésére is alkalmas a készülék?

A termék hamarosan itthon is elérhetővé válik.

  1. Pet Hair Eraser

Kedvenc négylábú, szőrös barátaink előszeretettel dobják le a bundájukat, ahogy az idő melegebbre fordul. A Bissell Pet Hair Eraser segítségével könnyedén és alaposan eltávolíthatjuk az állati szőrt és a kiskedvencek által okozott apróbb rendetlenségeket. A levehető motoros kefe mélyebb tisztításra is kiváló és segít stabilan befogni a szőrszálakat és szennyeződéseket. A kemény és puha felületekhez (kanapéhoz, matracokhoz, szőnyegekhez) való fejek külön-külön is használhatók, de kombinálhatók is a maximális hatás elérése érdekében.

  1. SpotCleaner

Ha nyár, akkor itt a fagyik ideje! Ebben a nagy melegben kivételt tehetünk és engedhetjük, hogy a gyerekek az autóban fogyasszák el a fagyikat. Azonban egy óvatlan pillanat és a fagyi máris az ülésen köthet ki. Micsoda káosz! Azonban a SpotCleaner-rel egyáltalán nem kell aggódnod emiatt! A könnyű és hordozható eszköz a legmakacsabb foltokkal is egyszerűen elbánik. A szennyeződés egyszerű eltávolítása érdekében a spray, a súrolás és a szívás kombinálva van.

Nem számít, milyen nehézségeket hoz a nyár, a fenti eszközökkel minden káoszból gyorsan és erőfeszítések nélkül rendet varázsolhatunk, így gondtalanul élvezhetjük a nyári pillanatokat.

Bissell termékek az alábbi weboldalon elérhetők:

https://edigital.hu/search3?product[search]=bissell&pf-size=36&pf-page=1