Mit keresel?

A folteltávolítás nagymesterei: BISSELL SpotCleaner termékcsalád

Mi a BISSELL-nél egész évben gyakoroljuk a "tavaszi nagytakarítást", és amikor eljön az igazi tavaszi időszak, mi is lázasan vetjük bele magunkat a munkálatokba. Könnyű belemerülni ugyanazoknak a területeknek az újra és újra tisztává varázslásába, a közös helyiségeket, pl. az előszobát, fürdőszobát, konyhát és nappalit mindig alaposan ki kell takarítani. Ha azonban kifejezetten tavaszi nagytakarítást végzel, és összpontosítani szeretnél egy-egy konkrét területre, felületre, amelyeket elegendő évente tisztítani, akkor mi az alábbi specifikus eszközöket kínáljuk neked.

A BISSELL SpotCleaner termékcsalád az elhanyagolt területek mestere, amely alkalmas beltéri és kültéri felületek mélytisztítására is. A SpotCleaner segítségével mindig felkészült lehetsz a váratlan rendetlenségekre. Képes véglegesen eltávolítani a szennyeződéseket, foltokat a leggyakrabban használt területekről is, lépcsőkről, kárpitokról, belső és külső terekről, stb. A legmakacsabb foltok eltüntetése érdekében a kárpitokat tisztító oldatokkal is permetezheted és szükség esetén be is áztathatod. Ezután a folyadékot a szennyeződéssel együtt csak porszívózd fel!

  1. Foltok az autó ülésén és a belső térben

Mindannyian tudjuk, mennyire fontos az otthonunk tisztán tartása, de mi a helyzet az autóinkkal? Szinte minden nap használjuk ezeket a hasznos eszközöket, mégis aligha van ennél elhanyagoltabb terület, ha takarításról van szó. Rohanunk, elkésünk a munkából, sietve visszük a gyerekeinket az iskolába reggelente, a reggeli ideje lerövidül, mindenki ismeri ezeket a szituációkat. Sokszor az autóban isszuk meg a reggeli kávénkat, vagy a gyerekek ott eszik meg a reggelijüket. Zajlik az élet és ezzel együtt előfordul, hogy kiborul valami az autóban. Ugyan nincs mindig időnk a foltokat, kiöntött folyadékot azonnal eltávolítani a kárpitból, de a tavaszi nagytakarítás során érdemes erre a területre is kiemelt figyelmet fordítanunk, és megfelelően ápolnunk az üléseket, az autó belső terét. Erre pedig kiváló a SpotClean ProHeat, amely Heatwave technológiájának köszönhetően segíti a víz hőmérsékletének állandó fenntartását a tisztítási folyamat során, míg keskeny kialakítása megkönnyíti a hordozhatóságot, könnyebben elfér az autótérben és a csomagtartóban, ezáltal egyszerűen eltávolíthatod vele a váratlan keletkező szennyeződéseket.

A termék hazánkban is elérhető!

  1. Foltok a kanapén, székeken, szőnyegeken, matracokon

A legtöbb otthonban a kanapé a nappali ékköve. Nem számít, hogy a teljes napod magaddal töltöd el otthonodban, vagy épp a barátaidat látod vendégül egy társasjáték esten, senki sem szereti piszkos kanapén tölteni a szombat estéjét. Kíváncsi vagy, mi a legjobb módszer a kanapé tisztán tartására, tekintve, hogy ez az egyik legkényesebb bútordarab?

Pontosan erre a célra készült a SpotClean Pro! A kanapéra kiömlött vörösbor, vagy a kiszórt csokidarabok könnyen tönkretehetik a kedvenc bútorod, hacsak nincs kéznél egy kiváló folteltávolító. A SpotClean Pro szélesebb kefehengerrel és nagyobb, hosszabb csővel rendelkezik, valamint a teljesítménye is kifejezetten magas, így kiemelkedő szívóerejének köszönhetően a legmakacsabb foltokat is könnyedén eltünteti.

A mi tippünk: Ha befejezted a kanapé takarítását, próbáld meg a matrac mélytisztítását is a SpotClean Pro-val! Meg fogsz lepődni azon a szennyeződés mennyiségen, amit képes felszívni. A matracok rendszeres mélytisztítása segít meghosszabbítani annak tartósságát és megelőzni az esetleges allergiás tüneteket.

A termék hazánkban is elérhető!

  1. Kisállat galibák - SpotClean Pet Pro

Egy speciális eszköz, amely hosszabb gégecsővel felszerelt, és 750W teljesítményének köszönhetően kifejezetten a háziállatot tartók életét könnyíti meg. A foltok és szennyeződések egy szempillantás alatt eltávolíthatók a BISSELL SpotClean Pet Pro-val, bárhol is jelenjenek meg. A 7 centiméteres kemény kefehenger kiválóan alkalmas a kiömlött kisállateledel, valamint a padlón, kárpitokon előforduló koszos mancsfoltok eltüntetésére. Az egyedülálló fej permetezi, kidörzsöli és felporszívózza a szennyeződéseket, majd ezeket egy különálló, kivehető tartályban tárolja, amely az egyszerű kiürítést könnyítve képes elfordulni. Tehát a kedvenc szőnyeged nem fog tönkremenni, ha a kis szőrgombócod átvenné felette az irányítást.

A termék hamarosan a hazai piacon is elérhető lesz!

A SpotClean ProHeat és a SpotClean Pro az alábbi weboldalon megvásárolható:

https://edigital.hu/takaritogep/bissell-spotclean-folttisztito-kezi-takaritogep-p531569