Mit keresel?

BISSELL gőztisztító a tökéletes higiénia érdekében

A koronavírus idején nem csak a szabadban kifejezetten fontos bizonyos higiéniai előírások betartása, hanem elengedhetetlen az otthonunkban előforduló baktériumok számának csökkentése is, melyek károsak az egészségünkre. A BISSELL gőztisztítói a természetes mélytisztító technológiájuknak köszönhetően tökéletes higiéniát biztosítanak a padlókon, és egyéb kemény felületeken, vegyi anyagok felhasználása nélkül távolítják el a baktériumok és szennyeződések 99,9%-át. Higiénikus otthonok a koronajárvány időszaka alatt is – Maradjon biztonságban a BISSELL-el! Mindenki arra számított, hogy a 2020-as év teljesen más lesz – most már hónapok óta a koronavírus tartja bizonytalanságban a világot. Ez arra késztet most minket, hogy váratlan döntéseket hozzunk az életünkben. Ez a helyzet természetesen az otthonunkra is nagy hatással van. Bárhol, ahol az emberek együtt élnek, a baktériumok könnyedén terjedhetnek. Noha az egyértelmű, hogy a szennyezett felületek megérintésével nem valószínű, hogy megfertőződünk a COVID-19 vírussal, de ennek ellenére minimális esély van rá. Éppen ezért nem csak a szabadban fontos bizonyos higiéniai előírások betartása, hanem otthonunkban is csökkentenünk kell a baktériumok számát, amelyek akár betegségek előidézői is lehetnek. Szerencsére ez néhány egyszerű lépéssel orvosolható. Ha rendszeresen és alaposan mossa ruháit és takarítja otthonát, akkor mindig kényelemben és biztonságban érezheti magát saját birodalmában.

A gőztisztítók a baktériumok és szennyeződések 99,9%-át eltávolítják*, ezzel maximálisan biztosítják a padló és más kemény felületek tisztán tartását, legyen az a mosogató vagy éppen a fürdőszoba csempe. Emellett segítik a felületen megtapadó vírusok (influenza, koronavírus) eltávolítását.

A forró gőz különösen a kisgyermekes/kisállatot tartó háztartásokban élők, valamint az allergiától szenvedők életét könnyíti meg, ugyanis ez az egyik legkímélőbb természetes alternatívája a tisztításnak. A BISSELL különféle igényekre szabott gőztisztítóival a padló nem csak kiválóan tiszta lesz, hanem egyben fertőtlenített is – mindezt kizárólag gőzzel, vegyszerek használata nélkül.

Vac&Steam a tökéletesen tiszta padlókért

A BISSELL Vac&Steam egy rendkívül könnyen használható, időtakarékos 2in1 gőztisztító, amely egyidejűleg porszívóz és gőzzel tisztít. Több felületen is alkalmazható, a kemény padlótól, csempétől, fapadlótól kezdve, a linóleumon át, egészen a márvány és kőpadlóig minden felületről forró gőzzel és vegyszermentesen távolítja el a lerakódott baktériumokat.

SteamShot – A különböző felületek mestere

A BISSELL SteamShot a gőztisztítók családjának egyik legsokoldalúbb, hordozható készüléke. A legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja a különféle padlófelületekről. Különösen a kényes területeken, például a konyhában és fürdőszobában hatékony. A SteamShot ideális kiegészítője lehet egy hagyományos gőztisztító készüléknek, és mindössze 60 másodperc alatt üzemkész.

PowerFresh SlimSteam – A kényes felületekhez

A BISSELL PowerFresh SlimSteam könnyen kezelhető, multifunkcionális gőztisztító, amely ötvözi a hagyományos gőztisztítót egy hordozható, kézi gőzkészülékkel. Bárhol és bármikor használható, nem csak a padlók higiénikus tisztításához ideális, hanem szekrények, mosdók és sütők tisztítására is alkalmas.

PowerFresh Steam Mop – A kemény padló fertőtlenítéséhez

A BISSELL gőztisztítócsalád negyedik tagja a PowerFresh Steam Mop, ami a gőz természetes erejét kihasználva segít a takarításban és a padló tisztán tartásában. Maga a gőztisztítás teljesen szagtalan folyamat. A kellemes, friss illatért egyszerűen helyezze a Spring Breeze illatos lemezeit a Mop tisztítófejébe és indítsa be az eszközt!

Tudta?

Ne aggódjon, nem kell drága és speciális (fertőtlenítő) tisztítószereket használnia az otthonában előforduló vírusok és baktériumok eltávolításához. A hagyományos tisztítószerek mellett például a mosogatószer is kifejezetten hatékony. Ennek az az oka, hogy ezek a mosó-tisztítószerek zsíroldót tartalmaznak, amelyek képesek elpusztítani a koronavírust is, és segítenek kiküszöbölni újbóli megjelenésüket.

*Ha a mikroszálas fejet a gyártó utasításainak megfelelően használja. Az eredmények eltérőek lehetnek. Ellenőrzött laboratóriumi körülmények között tesztelt.