Mit keresel?

Nyári takarítási tippek

Már javában zajlik a nyár, - sőt lassan véget is ér - amikor az időnk nagy részét ugyan a szabadban töltjük, nem tudjuk elkerülni a takarítást. Legyen szó egy kinti grillezésről a barátokkal, a kertben játszó gyermekekről, a füvet és sarat a házba behordó háziállatokról, vagy csak a szokásos takarítási rutinról – aggodalomra semmi ok. Összeállítottuk a legjobb nyári takarítási tippeket, hogy a legmelegebb időben is nyugodtak maradhassunk és élvezhessük otthonunk tisztaságát.

A tökéletes házigazdák

A koronajárvány ugyan még nem ért véget, de szerencsére családi-baráti összejöveteleket tarthatunk most is. A szükséges távolság megtartása érdekében érdemes például barbecue partit, vagy egy vasárnapi villásreggelit szerveznünk a szabadban. Persze a szabadtéri tevékenységek nem azt jelentik, hogy a házban mindent szétdobálhatunk, de valóban nem szükséges a teljes otthonunkat patyolat tisztára takarítanunk mielőtt a vendégek megérkeznek. Fókuszáljunk azokra a területekre, amelyeket a vendégek a leginkább látnak. Mindenekelőtt ezek közé tartozik a konyha, fürdőszoba, a bejárat környéke, és az ezeket összekötő út. Ha a vendégek éjszakára is maradnak, akkor természetesen ide tartozik a vendégszoba tisztán tartása is.

Javaslatunk: A BISSELL gőztisztítóival, a Vac&Steam vagy a PowerFresh SlimSteam készülék segítségével könnyedén megtisztíthatjuk a különböző padlófelületeket, csupán a természetes gőz erejével, vegyszerektől mentesen. A gőztisztítók tökéletesen eltűntetik a baktériumokat, rejtett vírusokat, például a koronavírust a kemény felületekről.

Egyéb hasznos termékek, melyek sok időt és energiát takarítanak meg nekünk, ha meglátogatnak minket a barátaink:

  • Gyors porszívózáshoz és felmosáshoz: A BISSELL CrossWave Cordless 3in1 egyszerre porszívózza, felmossa és felszárítja a különféle burkolatú padlókat – kemény felületet, fa burkolatot és a szőnyegeket. Ilyen rövid időn belül lehetetlen eltávolítani a buli előtt és után keletkezett rendetlenséget!
  • Ha kiskedvencünk szőre beleragadt a kanapé ülésébe, vagy bekúszott a lapos bútoraink alá, akkor az ICON Pet 25V a mi legjobb barátunk. A háziállatszőr szakértője kuszamentes kefehengerével és a fúvókában lévő LED fejekkel sokoldalú segítséget nyújt a háztartásunkban. Sem szőr, sem morzsa nem kísért többé minket.

 

Azoknak, akik szeretnek takarítani

Fű-és sárfoltok, föld és jégkrém nyomok a szőnyegen, kárpiton… már a gondolattól is kiráz a hideg? A BISSELL kiváló tisztító megoldásokkal könnyíti meg munkánkat, így sok időt megtakaríthatunk és nem kell aggódnunk otthonunk tisztán tartása miatt.

Az alábbi háztartási eszközökkel mindig készen állunk a legmakacsabb foltok eltüntetésére is:

A SpotClean ProHeat másodpercek alatt megszabadít a kárpitozott bútorokon, szőnyegeken, lépcsőkön előforduló makacs foltoktól.

Esetleg nagyobb rendetlenséget okoztunk?

A Hydrowave szőnyegtisztítónak ez sem jelent gondot. Mélytisztító tulajdonságának köszönhetően varázsütésre eltávolítja még a legmélyebben meghúzódó foltokat is.

Nincs többé állatszőr! A SmartClean Petcleans az automatikus padlófelismerő rendszerének és a kuszamentes kefetekercsének köszönhetően egyidejűleg képes megtisztítani a kemény padlófelületeket és a szőnyegeket is.

 

Azoknak, akik nem szeretnek takarítani

Hajlamos kihagyni a takarítást? Holnap is van nap! Ismerősen cseng, ugye? Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ne értékelné a tisztaságot. Csak azt, hogy gyakran inkább más dologgal foglalná le magát. Mi? Újra szombat? Ismét felmosás? Ne aggódjon, a BISSELL segít. A BISSELL multifunkcionális tisztító megoldásainak köszönhetően sok időt és energiát takaríthat meg. Gyorsan elkészül és már koncentrálhat is az élet fontosabb dolgaira!

Íme a kötelező BISSELL termékek:

  • Csak egy másodpercre nem figyel oda, és egy pohár narancslé már ki is ömlött a földre. A BISSELL CrossWave Cordless 3in1-ben tisztító megoldásainak köszönhetően egyszerre lesznek makulátlanul tiszták a kemény padlófelületek, a fa felületek és a szőnyegek is. Ennyire egyszerű!
  • Unja már, hogy egy nehéz porszívót kell húznia maga mögött? Az ICON modellek, az ICON 21V és az ICON Pet25 25V lítium-ion akkumulátorral, gubanc nélküli kefehengerrel és számos kiegészítővel ellátva maximálisan eltávolítják az összes szennyeződést még a legsötétebb sarkokból is.

Nem számít, hogy milyen típusú takarítást szeretne végezni otthonában, a BISSELL multifunkcionális takarítógépei megkönnyítik és gyorsabbá teszik a nyári takarítást.

Élvezze még a nyár hátralévő részét!