Mit keresel?

Nyerj időt a Bissellel!

Nem könnyű megőrizni az egyensúlyt otthonának tisztasága, biztonsága és a családjával, szeretteivel együtt töltött idő között. Ez a soha véget nem érő körforgás hatékony megoldásért kiált. Egy profi segítővel vagy drága tisztítószerek vásárlásával ugyan visszanyerhetjük a szabadidőnket, de ezt nem mindenki engedheti meg magának a magas költségek miatt. Miért ne kereshetne olyan megoldást, ami professzionális eredményt hoz, mindezt erőfeszítés nélkül? A megoldás a Bissell termékeiben rejlik. A Bissell azon túl, hogy segít tisztán tartani a padlót, a karbantartásban is élen jár és a költségeket nézve minden életszakaszhoz képes igazodni.

A Bissell egy rendkívül egyszerű módja annak, hogy időt takarítsunk meg, ha robotporszívót használunk. Van annál jobb érzés, mint hazatérve belépni egy friss levegőjű, tiszta otthonba? Nem hinnénk. A csodálatos SpinWave robot elvégzi Ön helyett a porszívózást és felmosást, amíg távol van. Hamarosan pedig hazánkba is megérkezik a csoda.

Egy robot, két takarítási lehetőség

A SpinWave Wet and Dry robotporszívó nem csak felporszívóz, hanem fel is mossa a padlóit. Tehát kettő az egyben. Csak annyit kell eldöntenie, hogy épp porszívózni, vagy felmosni kell-e a burkolatot. Miután eldöntötte, győződjön meg róla, hogy a megfelelő tartály van-e a porszívóban, nyissa meg az alkalmazást és ütemezze be a takarítást, ennyire egyszerű! Most visszavonulhat és lazíthat, nincs más dolga! A porszívó olyan intelligens funkciókkal is rendelkezik, mint a giroszkóp technológia, amely a robotporszívót egy előre meghatározott útvonalon vezeti a lakásban, a lágy felületeket elkerülő érzékelővel, így nem kell attól tartania, hogy felmosás üzemmódban a robotgép a szőnyegre tévedne. Ez egy remek okoseszköz, ami időt spórol meg Önnek, hogy azzal foglalkozhasson, amit szeret.

Mindenhol csatlakoztatható

Technikai szakértő csapatunk továbbfejlesztette a Bissell Connect alkalmazást, hogy gördülékenyen együttműködjön okoseszközeivel, és segítsen a csatlakoztatott Bissell termékek kezelésében. Ha párosítja a Bissell Connect alkalmazást a SpinWave robotporszívójával, akkor lehetősége van ütemezni a takarításokat, nyomon követni az akkumulátor élettartamát, elemezni a takarítási előzményeket, a legfrissebb szoftverfrissítések telepítésével pedig biztosíthatja és fenntarthatja a legjobb tisztítási teljesítményt. Az alkalmazás segítségével hasznos takarítási tippeket és útmutató videókat is elérhet. A robotgép lehetővé teszi, hogy kézügyesség nélkül átvegye az irányítást a lakás tisztán tartása felett, anélkül, hogy Önnek bármi dolga lenne. Ütemezze be, kezdje meg a takarítást és állítsa le ott és akkor, amikor szeretné! Nem számít, hogy Ön épp hol tartózkodik és mit csinál, Ön irányíthatja ennek a gépnek a forradalmian új funkcióit!

Kevés olyan dolog van, ami annyira fantasztikus érzés lenne, mint minimális erőfeszítéssel maximális tisztaságot varázsolni otthonába. A SpinWave robotporszívó csak egy a Bissell számos kiváló terméke közül, amelyek mind azért vannak, hogy Ön több időt tölthessen a pillanatban és eltüntessék a rendetlenséget. A Bissell egyéb hétköznapi hősök széles palettáját kínálja, amelyek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a takarítási rutinját az elfoglalt mindennapokban.

Amikor zajlik az élet – Ez nem jelent gondot a 3 az 1-ben multifunkcionális takarítógéppel, a CrossWave Cordless Max-szal

A CrossWave Cordless Max egy forradalmian új, 3 az 1-ben több felületre kiváló padlótisztító, amely egyszerre porszívóz, felmos és felszárít. A készülék nem csak a heti takarítások során tökéletes választás, hanem nagyobb balesetek esetén is kitűnő munkát végez: pl.: leesett tojás, kiömlött müzli, vagy akár spagetti. A CrossWave Cordless Max a maximális szabadságot és kényelmet nyújtja kábel nélkül, különleges kialakításával a nagyobb háztartások takarítását is kézben tartja. A 36V-os Li-lon akkumulátor akár 30 percig is hatékony tisztítást biztosít, ahol csak szükséges.

Ez sem csak egy kemény padlótisztító, ugyanis egy gombnyomással megérinthető a Szőnyeg tisztító funkciót és a többfelületes kefehenger felfrissíti szőnyegeit, remek illatot hagyva maga után.

A takarítógép hamarosan hazánkban is elérhető.

Búcsúzzon el a kiskedvencek szőrszálaitól az ICON Pet 25V-al

A Bissell mérnökei megalkották az ICON Pet 25V-ot a szőrös barátaink napi szőrszálainak gyors eltüntetéséért. Ez az akkumulátoros porszívó magában foglalja az egyedülálló motoros fúvókát, kusza nélküli kefehengerrel és egyéb speciális háziállat-kiegészítőkkel, amelyek megkönnyítik az általuk okozott rendetlenség hatékony kezelését bárhol a ház körül. A Bissell ICON Pet 25V-ot három áramellátási üzemmódja teszi még kényelmesebbé a többféle padlótípusú otthonok számára is. Vízszintesen hajlik, hogy közvetlenül a kanapé és egyéb bútorok alá is beférjen. A fúvóka fején található ledek még a legsötétebb sarkokat is megvilágítják a tökéletes tisztítás érdekében. Gyorsan átalakítva az ICON nagyszerű felületi tisztítást kínál, maximális vezeték nélküli szabadság mellett.

Foltok, szennyeződések eltávolítása, kárpitok mélytisztítása, autó belső terének kitakarítása és még sok más a hihetetlen SpotCleaner termékcsaláddal

A Bissell SpotCleaner segítségével Ön mindig felkészült a váratlan rendetlenségekre. Ez az eszköz véglegesen eltávolítja a foltokat és egyéb szennyeződéseket, bárhol is találja azokat. A forgalmas területek, lépcsők, a kárpitok, az enteriőr, és még sok egyéb terület, még sosem voltak ennyire tiszták. A kárpiton feltűnő legkomolyabb foltok leküzdéséhez a Bissell tisztító oldatából permetezzen egy kicsit a szennyeződésre és súrolja be! Ezután az okos folttisztító készülék a foltokkal együtt felszívja a folyadékot is és új megjelenést, friss illatot hoz otthonába.

Az ICON Pet 25V és a SpotClean ProHeat az alábbi weboldalon megvásárolható: