Mit keresel?

CrossWave C3 Select

3 az 1-ben több felületen használható nedves és száraz takarítógép

CrossWave C3 Select

3 az 1-ben több felületen használható nedves és száraz takarítógép

A BISSELL®CrossWave® C3 Select készülékkel egyszerre porszívózhat, felmoshat és száríthat. Biztosítja a nedves és száraz szennyeződések erőteljes elszívását. Kiválóan alkalmas kemény padlók és szőnyegek rendszeres tisztítására több felületen, valamint ideális a padlót érintő kis és nagy szennyeződések kezelésére. Az elektronikus ujjvezérlők lehetővé teszik az azonnali váltást a felületek között, és kiengedheti az Önnek szükséges mennyiségű vizet

Main Image for CrossWave C3  Select

CrossWave C3 Select

3 az 1-ben több felületen használható nedves és száraz takarítógép
Javasolt kiskereskedelmi ár Ft 126774.95 inc. áfa
Hol kapható
Nagyobb európai kiskereskedőkben kapható

Termékleírás a CrossWave C3 Select

A BISSELL®CrossWave® C3 Select készülékkel egyszerre porszívózhat, felmoshat és száríthat. Biztosítja a nedves és száraz szennyeződések erőteljes elszívását. Kiválóan alkalmas kemény padlók és szőnyegek rendszeres tisztítására több felületen, valamint ideális a padlót érintő

kis és nagy szennyeződések kezelésére. Az elektronikus ujjvezérlők lehetővé teszik az azonnali váltást a felületek között, és kiengedheti az Önnek szükséges mennyiségű vizet. A megszokott vizes felmosótól eltérően a két tartályos technológiának köszönhetően a tiszta és szennyezett vizet elkülöníti. Így a CrossWave® C3 Select készülékkel mindig tiszta oldattal moshatja fel a padlót. A FreshStart™ szagkezelő rendszer azt jelenti, hogy az antimikrobiális kefehenger és a szűrő folyamatosan dolgozik, hogy megakadályozza a szagokat és megőrizze a friss illatot. A mellékelt Natural Multi-Surface Pet padlótisztító oldat (1 l) eltávolítja szagokat és friss illatot teremt otthonában. Miután befejezte a padló takarítását, az öntisztító ciklus nem csak a görgős kefét tisztítja meg, hanem a gép belsejét is, így takarítás után kevesebbet kell a gép tisztításával bajlódnia. 


  • Kéttartályos technológia: Ez az eszköz kéttartályos rendszerrel rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy a tiszta vizet és a folyadékot (0,82 l) a piszkos víztől (0,62 l) két független víztartály segítségével elkülönítse, így mindig tiszta vízzel takaríthat.
  • Többfelületű tisztítás: A BISSELL CrossWave C3 Select 3 az 1-ben porszívó kiválóan használható csempéken, tömített fapadlókon, laminált padlókon és szőnyegeken. Könnyen és hatékonyan felporszívózza és feltörli a padlót, felszívja a kiömlött szennyeződéseket és eltávolítja a foltokat.
  • Automatikus öntisztító: Az automatikus öntisztító minden használat után egy gombnyomással kiöblíti a szennyeződést, a hajszálakat és a törmeléket a kefehengerről. Minimálisra csökkenti a takarítás utáni tisztítást és segít fenntartani a teljesítményt.
  • Szagkezelő rendszer: Az innovatív FreshStart szagkezelő rendszernek köszönhetően a CrossWave belseje tiszta marad, és segít a teljesítmény maximalizálásában. A készülék tartalmaz egy antibakteriális szűrőt és kefehengert. A legjobb eredmény érdekében használja a Fresh start tisztító oldattal.
  • 1 literes természetes tisztítóoldat (tartozék): tisztítsa meg padlóit a Crosswave  3 az 1-ben nedves és száraz felületekre használható porszívóval és a kompatibilis, természetes alapon készült tisztítóoldattal a még jobb tisztítási eredményért.
  • BISSELL eredeti tartozékok: a legjobb tisztítási eredmény érdekében kombinálja a CrossWave C3 Select-t a BISSELL 3096, 3556 és 1789L tisztítóoldatokkal, valamint a 3648, 3645, 1868F, 1934F és 2519 kompatibilis tartozékainkkal.

Termékleírás

sku
3551N
Garanciális időszak
2 év
Szín
Fekete, Kék, Titán
Teljesítmény (Watt)
560 watt
Szélesség
30 cm
Magasság
116.8 cm
Mélység
27 cm
Súly (kg)
5.22 kg
Vezeték hossza (m)
7.5 m
Vízkapacitás (liter)
0.82 l
Padló típusa
Szőnyeg és szőnyegek, Több felület, csempe, Fapadlók, Kemény padlók

Kapcsolódó tisztítószerek és tartozékok

Egészítse ki CrossWave készülékét a tartozékainkkal és tisztítószereinkkel

Multi-Surface Floor Cleaning Formula
Multi-Surface Floor Cleaning Formula
Több információ
Multi-Surface Formula Pet
Multi-Surface Formula Pet
Több információ
Wood Floor Formula
Wood Floor Formula
Több információ
CrossWave Motor Filter
CrossWave Motor Filter
Több információ
CrossWave körkefe szőnyegekhez és padlószőnyegekhez
CrossWave körkefe szőnyegekhez és padlószőnyegekhez
Több információ
CrossWave Wood Floor Brush roll
CrossWave Wood Floor Brush roll
Több információ