Mit keresel?

CrossWave X7 Cordless Pet

Saugen, Wischen und Trocknen in einem Arbeitsgang Entwickelt für Haushalte mit Haustieren

CrossWave X7 Cordless Pet

Saugen, Wischen und Trocknen in einem Arbeitsgang Entwickelt für Haushalte mit Haustieren

A kisállatok okozta szennyeződések feltakarítása még sosem volt ennyire egyszerű, mint a CrossWave® X7 Cordless Pet takarítógéppel, amely a LEGJOBB CrossWave® több felületen használható takarítási megoldást nyújtja a kisállat gazdik otthonaiba.

Main Image for CrossWave X7 Cordless Pet

CrossWave X7 Cordless Pet

Saugen, Wischen und Trocknen in einem Arbeitsgang Entwickelt für Haushalte mit Haustieren
Javasolt kiskereskedelmi ár Ft 164999 inc. áfa
Hol kapható
Nagyobb európai kiskereskedőkben kapható

Termékleírás a CrossWave X7 Cordless Pet

A kisállatok okozta szennyeződések feltakarítása még sosem volt ennyire egyszerű, mint a CrossWave® X7 Cordless Pet takarítógéppel, amely a LEGJOBB CrossWave® több felületen használható takarítási megoldást nyújtja a kisállat gazdik otthonaiba. Az időtakarékos takarításhoz egyszerre porszívóz és felmos, használható felületkezelt keményburkolatokon és padlószőnyegen, vagy lépcsők tisztításához is. Kiválóan használható a kisállatok okozta szennyeződések azonnali feltakarításához. A kisállatok okozta szennyeződések hatékony eltávolítását szem előtt tartva tervezőink három tisztítási módot építettek a készülékbe: keményburkolat üzemmód, szőnyegpadló üzemmód és TURBO PET™ üzemmód a megnövelt teljesítményhez, a kisállatok okozta, és egyéb, mindennapi makacs szennyeződések eltávolításához. A CrossWave® X7 Cordless Pet több felületen használható takarítógép LED lámpái megvilágítják az állatszőröket, szennyeződést és törmelékeket a sarkokban és a szegélylécek mentén. A megszokott vizes felmosótól eltérően, nem kell a tisztítás közben beszennyeződő víz miatt aggódnia, mert a két tartályos technológiának köszönhetően a tiszta és szennyezett vizet is elkülöníti. És ha befejezte a takarítást, a CrossWave® X7 Cordless önmagát is megtisztítja! Öntisztító ciklusa során leöblíti a kefegörgőt és a CrossWave több felületen használható takarítógép belsejét tiszta vízzel, így nem kell a takarítás utáni tisztítással bajlódnia. Mindezek mellett 1 literes palack Natural Multi-Surface tisztítószer is tartozik hozzá kisállatok okozta szennyeződésekhez, egy többfelületű kefegörgő, valamint 3 az egyben tálca és tisztítókefe. És ez a gép nem csak feltakarítja a kisállatok okozta szennyeződéseket, hanem a kisállatokat is megmenti! A BISSELL® büszkén támogatja a BISSELL Pet Foundation® alapítványt és a gazdátlan kisállatok megmentésére irányuló küldetését. A BISSELL® termékek megvásárlásával a kisállatok megmentésében is segít. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan termékeket tervezünk, amelyek segítenek eltüntetni a kisállatok okozta szennyeződést, kellemetlen szagokat, és segítenek otthont találni a gazdátlan kisállatoknak.

  • Speciális tisztítási megoldások kisállat gazdik otthonaiba. Időtakarékos takarítás egyidejű porszívózással és felmosással, különböző felületeken, a kisállat gazdiknak tervezett legjobb CrossWave® termékünkkel.
  • Tüntesse el a kisállatok okozta szennyeződéseket és beragadt foltokat a szívóerő és tisztítás egyedi kombinációjával. Takarítsa fel a kedvence által okozott szennyeződéseket a LED lámpákkal, a több felületen használható kisállat kefegörgővel és több felületen használható Natural tisztítószerrel.
  • Vezeték nélküli kényelem 3 takarítási üzemmóddal: keményburkolat, szőnyegpadló és Turbo Pet üzemmód. Biztonságosan és hatékonyan használható hidegburkolaton, felületkezelt fapadlón, linóleumon, gumiszőnyegen, laminált parkettán és sok más felületen. És a szőnyegek felfrissítésére is használható!
  • Kéttartályos technológia. Elkülöníti a tisztítószeres tiszta vizet a szennyezett víztől, állatszőröktől, szennyeződésektől és törmelékektől.
  • Egyszerűbb takarítás utáni tisztítás az egyérintéses öntisztítási ciklussal. Nyomja meg az öntisztítási ciklus gombot és vízzel átöblíti a CrossWave® X7 Cordless Pet Pro belsejét
  • 1l Natural Multi-Surface Pet tisztítószert tartalmaz

Termékleírás

sku
2955N
Szélesség
27 cm
Magasság
63.5 cm
Mélység
24 cm
Súly (kg)
4.54 kg
Vízkapacitás (liter)
600 l
Padló típusa
Szőnyeg és szőnyegek, Több felület, csempe, Fapadlók, Kemény padlók
CrossWave X7 Cordless Pet