Mit keresel?

HydroWave keményburkolat kefe

Eredeti HydroWave 2571N tartozék

HydroWave keményburkolat kefe

Eredeti HydroWave 2571N tartozék

Maximalizálja a BISSELL HydroWave 2571N szőnyegtisztító keményburkolat tisztítási teljesítményét ezzel az eredeti BISSELL HydroWave keményburkolat kefehengerrel.

Main Image for HydroWave keményburkolat kefe

HydroWave keményburkolat kefe

Eredeti HydroWave 2571N tartozék
Javasolt kiskereskedelmi ár Ft 3373 inc. áfa
Hol kapható
Nagyobb európai kiskereskedőkben kapható

Termékleírás a HydroWave keményburkolat kefe

Ezt a puha tapintású mikroszálas XL-es keményburkolat kefehengert kemény burkolatok, például csempe, linóleum és felületkezelt kemény padló kíméletes tisztítására tervezték.


  • A kefehenger könnyen öblíthető, tisztítható és karbantartható.
  • Rendszeresen tisztítsa meg kézzel, meleg vízben, és hagyja teljesen megszáradni, mielőtt újra használná.
  • Használja a BISSELL HydroWave keményburkolat kefehengert a BISSELL Multi Surface Formula (1789L), Multi Surface Pet Formula (2550), Wood Floor Formula (1788L) vagy Hard Floor Cleaner Formula (1144N) tisztítószerrel.


A HydroWave keményburkolat kefehenger ideális kefehenger a keményburkolatok alapos tisztításához. Kövesse az alábbi utasításokat a kefehenger tisztításához és cseréjéhez:

  • Fogja meg a kefehenger fúvókáját mindkét oldalon, és húzza felfelé az eltávolításhoz.
  • Fogja meg a kefehenger fülét és felfele húzva húzza ki a kefehengert.
  • Öblítse le a kefehengert és a kefehenger fúvókáját meleg vízzel. Felhívjuk figyelmét, hogy ezek a tartozékok nem moshatók mosogatógépben vagy automata mosógépben. Ha a kefehenger kamrája szennyezett, törölje le egy ronggyal vagy törölközővel.
  • Hagyja megszáradni a kefehengert és a kefehenger fúvókáját, mielőtt újra összeszerelné.
  • Cserélje ki a kefehengert úgy, hogy a kefehenger végét a kefe nyelének jobb oldalára helyezi. Majd lefele nyomással rögzítse a helyére a húzófület.
  • Cserélje ki a kefehenger fúvókát úgy, hogy először mindkét kefehenger fúvókát a kefe nyelének széleivel egy vonalba helyezi. Majd nyomja vissza a fúvókát a helyére, amíg kattanást nem hall. Ne feledje, hogy a keményburkolat kefehenger csak a keményburkolat fúvókával működik.


A HydroWave keményburkolat kefehenger ideális kefehenger a keményburkolatok alapos tisztításához. Kövesse az alábbi utasításokat a kefehenger tisztításához és cseréjéhez.

Termékleírás

sku
28621
Szélesség
5 cm
Magasság
21 cm
Mélység
5 cm
Súly (kg)
0.16 kg
Padló típusa
Több felület, csempe, Fapadlók, Kemény padlók

Felhasználói Útmutató