Mit keresel?

MultiReach Active 21V (különleges kiadás)

HATÉKONY ÉS SOKOLDALÚ TISZTÍTÁS SZŐRGUBANCOLÓDÁS NÉLKÜL

MultiReach Active 21V (különleges kiadás)

HATÉKONY ÉS SOKOLDALÚ TISZTÍTÁS SZŐRGUBANCOLÓDÁS NÉLKÜL

Bemutatjuk a BISSELL® MultiReach™ Active 21V kézi porszívót a hatékony és sokoldalú vezeték nélküli tisztításért szőrgubancolódás nélkül.

Main Image for MultiReach Active 21V (különleges kiadás)

MultiReach Active 21V (különleges kiadás)

HATÉKONY ÉS SOKOLDALÚ TISZTÍTÁS SZŐRGUBANCOLÓDÁS NÉLKÜL
Javasolt kiskereskedelmi ár Ft 109999 inc. áfa
Hol kapható
Nagyobb európai kiskereskedőkben kapható

Termékleírás a MultiReach Active 21V (különleges kiadás)

Bemutatjuk a BISSELL® MultiReach™ Active 21V kézi porszívót a hatékony és sokoldalú vezeték nélküli tisztításért szőrgubancolódás nélkül. Szabadalmaztatott gubancolódásmentes körkefével, így nem kell aggódnia a bosszantó szőrcsomók eltávolítása miatt a körkeféről. A sokoldalú MultiReach™ Active 21V készüléket egyszerűen hordozhatja egyik szobából a másikba, nem kell a vezetékkel bajlódnia. Kézi porszívóvá alakítható a kárpit, lépcsők és más puha felületek tisztításához az otthonában. Használható hosszabbító csőként is a magasan és alacsonyan fekvő, nehezen hozzáférhető helyek elérésére. A többrétegű, mosható szűrő elősegíti a por felszívását. A takarítás elvégzése után a porszívót könnyen megtisztíthatja az olyan funkciókkal, mint az Easy Empty™ tartály kiürítés, a CleanSlide™ technológia és mosható szűrő. A MultiReach™ Active 21V vezeték nélküli porszívó portörlő kefével és fali tartón tárolható réstisztítóval rendelkezik, így minden eszközt egy helyen tárolhat a következő takarításig.  

  • ·       Elektromos gubancolódásmentes körkefe a szőr összegubancolódásának megakadályozására
  • ·       Manőverezhető 2 az 1-ben készülék – kézi porszívóvá alakítható és meghosszabbított porszívócsőként használható a kényelmes takarításhoz a padlótól a mennyezetig
  • ·       Easy Empty™ tartály kiürítés CleanSlide Technology™ technológiával – a por és törmelék kiürítéséhez szétszóródás nélkül.
  • ·       A készülék talpába épített LED lámpa jobb láthatóságot biztosít, így egyetlen szennyeződés sem kerüli el a figyelmét
  • ·       Akár 30 perces hatékony vezeték nélküli takarítás

Termékleírás

sku
2907C
Szín
Fekete, Kék
Súly (kg)
3.63 kg
Szennyeződés-kapacitás (liter)
0.5 l
Kefehenger típus
Carpet and hard surface
Padló típusa
Szőnyeg és szőnyegek, Több felület, csempe, Kárpitozás, lépcsők és autó, Fapadlók, Kemény padlók

Felhasználói Útmutató