Mit keresel?

SmartClean Advanced

MINDENHONNAN ELTÁVOLÍTJA AZ ÁLLATSZŐRT

SmartClean Advanced

MINDENHONNAN ELTÁVOLÍTJA AZ ÁLLATSZŐRT

Bemutatjuk a BISSELL SmartClean Advanced készüléket, az automatikus padlótípus-felismeréssel rendelkező porszívót, amely minden padlótípusról eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket, a haj- és a szőrszálakat is.

Main Image for SmartClean Advanced

SmartClean Advanced

MINDENHONNAN ELTÁVOLÍTJA AZ ÁLLATSZŐRT
Javasolt kiskereskedelmi ár Ft 111408 inc. áfa
Hol kapható
Nagyobb európai kiskereskedőkben kapható

Termékleírás a SmartClean Advanced

Kifejezetten a kisállattartók számára kifejlesztett BISSELL SmartClean Advanced készülék egy különösen erős, porzsákmentes porszívó automatikus padlótípus-felismeréssel. Ahogy a neve is mutatja, a SmartClean felsimeri a tisztítandó felülelet és optimalizálja a szükséges teljesítményt. Ahogy a kiemelkedő szívóerő a szőr és a kosz gyors eltakarítására szolgál, a motoros gubancolásmentes körkefe felszedi a letapadt szőrt és szennyeződést, egyszer s mindenkorra megszüntetve a haj- és szőrcsomókat.

A motoros, gubancolódásmentes körkefe hatékonyan összegyűjti a haj- és szőrszálakat és a letapadt szennyeződéseket, miközben megakadályozza a hajszálak feltekeredését. A szabadalmaztatott Multi-Cyclonic Spooling System erőteljes szívást biztosít és higiénikus ürítőrendszerrel rendelkezik. Így könnyedén eltávolíthatja a szennyeződést a tartályból anélkül, hogy bele kellene nyúlnia, és kezei tiszták maradnak. A motoros padlófej LED-eket tartalmaz, melyeknek köszönhetően könnyedén észreveheti a bútorok alatt vagy más, nehezen elérhető helyeken a szennyeződést. Az ergonomikus, kétállású fogantyú lehetővé teszi a maximális irányíthatóságot, amikor a padlók, a bútorok alatt vagy a padlófelületek felett végez tisztítást. A motoros fej egyszerűen rögzíthető a fogantyúhoz, hogy a haj- és szőrszálakat és a letapadt szennyeződéseket kényelmesen feltisztítsa a lépcsőkön és más felületeken. Ezek a funkciók együttesen alkotják a fejlett hajkezelő rendszerünket, amely eltávolítja a letapadt haj- és szőrszálakat és szennyeződéseket anélkül, hogy a porszívót gyakran kellene tisztítani.


  • A gubancolódásmentes körkefével ellátott motoros padlófej, hatékony tisztítást biztosít anélkül, hogy a takarítás után el kellene távolítani a szőrt.
  • Automatikus padlótípus-felismerés: a SmartClean Sensor automatikusan felismeri a csupasz padlót vagy a szőnyeget, és az optimális tisztítás érdekében a szívóerőt megfelelően állítja be.
  • Szabadalmaztatott higiénikus ürítőrendszer: a szabadalmaztatott multiciklonos rendszer nagy teljesítményt nyújt, és lehetővé teszi, hogy a törmelék könnyedén kieshessen a tartályból anélkül, hogy keze bepiszkolódna.
  • Digitális szívóerő-vezérlő
  • Kétféle helyzetbe állítható nyél
  • 5 év garancia
  • A 12 méteres működési sugár, a résekhez szolgáló eszköz és a portörlő kefe a maximális kényelem érdekében.

Termékleírás

sku
2228C
Teljesítmény (Watt)
770 watt
Szélesség
30 cm
Magasság
127 cm
Mélység
48 cm
Súly (kg)
9.98 kg
Vezeték hossza (m)
9 m
Szennyeződés-kapacitás (liter)
l
Padló típusa
Fapadlók, Kemény padlók
SmartClean Pet