Mit keresel?

SpinWave Robot

Egy robot, a tisztítás két módja

SpinWave Robot

Egy robot, a tisztítás két módja

A BISSELL® SpinWave® robot egy igazi többfunkciós tisztító, mivel két funkciót ötvöz egy készülékben: amikor a száraz tartály fel van helyezve, a robot egy erőteljes 130 perces porszívózást biztosít.

Main Image for SpinWave Robot

SpinWave Robot

Egy robot, a tisztítás két módja
Javasolt kiskereskedelmi ár Ft inc. áfa
Hol kapható
Nagyobb európai kiskereskedőkben kapható

Termékleírás a SpinWave Robot

A BISSELL® SpinWave® robot egy igazi többfunkciós tisztító, mivel két funkciót ötvöz egy készülékben: amikor a száraz tartály fel van helyezve, a robot egy erőteljes 130 perces porszívózást biztosít. A forgó kefetekercs, az 1500 Pa szívóerő és az oldalsó sörték biztosítják a hatékony tisztítást a különböző padlótípusoknál – a szőnyegektől és lábtörlőkből a csempékig, a laminált padlótól a fapadlóig és egyéb felületekig. A kemény padlók alaposabb tisztításához egyszerűen cserélje ki a száraz szennyeződéstartályt egy nedves tisztítótartályra, amelyhez a forgó felmosópárnák vannak rögzítve.


Ezután a robot aktívan felmossa a kemény padlót a felmosópárnák és a BISSELL® saját tisztítóoldatának erejével. A tisztítóoldat megfelelő mennyisége a felmosópárnákra, és nem közvetlenül a padlóra kerül, így nem áll fenn annak veszélye, hogy a kényes padlókra túl sok folyadék kerüljön. Egy víztartállyal több mint 55 m² területet tisztíthat meg. A felmosóval és vödörrel történő felmosás körülményessége a múlté. A BISSELL® SpinWave® robot giroszkópos navigációval van felszerelve – intelligens, strukturált takarítási mintákat biztosít a padlón. Spot módban többször kezeli a makacs szennyeződéseket, nedves tisztítási módban érzékeli és elkerüli a szőnyegeket és lábtörlőket.


A BISSELL® Connect alkalmazás segítségével ütemezheti és irányíthatja a robotot, és testreszabhatja a tisztítási élményét a padlótípusoknak és a tisztítási igényeknek megfelelően a különböző tisztítási módok és a három áramlási sebesség (alacsony, közepes, magas) egyikének kiválasztásával.


A doboz tartalma


Készülék, dokkolóállomás, extra szűrőcsomag, extra oldalkefék, töltő, kefetekercs-tisztító, QuickStart útmutató és biztonsági lapok

Termékleírás

sku
2931N
Szín
fehér
Szélesség
32.7 cm
Magasság
8.5 cm
Mélység
32.7 cm
Súly (kg)
3.4 kg
Szennyeződés-kapacitás (liter)
0.4 l
Vízkapacitás (liter)
0.4 l
Padló típusa
Szőnyeg és szőnyegek, Több felület, csempe, Fapadlók, Kemény padlók
SpinWave Robot