Mit keresel?

SpotClean Pet Pro

hordozható folttisztító

SpotClean Pet Pro

hordozható folttisztító

Szőnyegek, kárpitok, autóülések és sok más tisztítása.

Main Image for SpotClean Pet Pro

SpotClean Pet Pro

hordozható folttisztító
Javasolt kiskereskedelmi ár Ft 164999 inc. áfa
Hol kapható
Nagyobb európai kiskereskedőkben kapható

Termékleírás a SpotClean Pet Pro

SpotClean Pet Pro Wash & Protect Pet Formula minta palack, 8 cm-es eszköz a makacs foltokhoz, folteltávolító, felhasználói útmutató
"Lehet, hogy szőrös kiskedvence igazi jóbarát, de az általa nyújtott boldogságon kívül, gyakran nem kívánt foltokat is okoz. Az ilyen kellemetlen balesetek kezelésére fejlesztettük ki a BISSELL SpotClean Pet Pro hordozható szőnyegtisztítót.

A BISSELL SpotClean Pet Pro segít a foltokat szinte bármely szőnyegpadlóról eltávolítani, amelyet vízzel, BISSELL oldattal és kézi tisztítóeszközökkel távolíthat el az erős szívás segítségével. A nagy forgalmú területektől és lépcsőktől kezdve a kárpitokig, az autók belső tereiig és sok másig, a SpotClean Pet Pro ideális tisztítószer megoldást biztosít. A Stain Trapper Tool a rendkívül makacs és kellemetlen szagokkal járó szennyeződésekre permetezhető, dörzsölhető, majd szívással a folt eltávolítható. A szennyeződéseket egy külön, kivehető tartályban gyűjti össze és tárolja, amely az egyszerű ürítéshez és hulladékba helyezéshez lecsavarható. Ez az egyedülálló eszköz a háziállatok ürülékét és egyéb folyadékokat a szerszám belsejében és a gépen kívül tartja. A BISSELL SpotClean Pet Pro végre megoldást kínál a házikedvencek által okozott foltok gyors eltávolításához!


  • Távolítsa el a beragadt szennyeződéseket és a kisállatok okozta foltokat ezzel a hordozható folttisztítóval, amely egyesíti az erőteljes szívás, a kefe és a tisztítószer hatását.
  • A SpotClean Pet Pro hordozható szőnyegtisztítóval könnyen tisztíthatja a szőnyegeket, lépcsőket, kisállat-ágyakat, kárpitokat, szőnyegeket, autók belső tereit stb.
  • A nagy, 2,8 literes kapacitással még több területet megtisztíthat anélkül, hogy gyakran kellene üríteni és újratölteni.
  • Speciális Stain Trapper eszközzel rendelkezik, amely kiválóan alkalmas a háziállatok által okozott rendkívül erős szennyeződések eltávolítására. A szennyeződést egy külön, kisméretű tárolóban tárolja, így a háziállatok szennyeződéseit a szerszámon belül és a gépen kívül tartja. 
  • A 6,5 m-es tápkábellel és 1,5 m-es beépített tömlővel szőnyegek, lépcsők, kárpitok és más felületek tisztításakor távolabbi helyekre is elér.

Termékleírás

sku
15585
Teljesítmény (Watt)
750 watt
Szélesség
36 cm
Magasság
35.6 cm
Mélység
25 cm
Súly (kg)
5.8 kg
Vezeték hossza (m)
6.7 m
Vízkapacitás (liter)
2.8 l
Padló típusa
Szőnyeg és szőnyegek, Kárpitozás, lépcsők és autó
SpotClean Pet Pro