Mit keresel?

Wash & Protect - Pet

Wash & Protect - Pet szőnyegtisztító formula

Main Image for Wash & Protect - Pet

Wash & Protect - Pet

Wash & Protect - Pet szőnyegtisztító formula

A kettős védelemmel rendelkező tisztítószer mélyen tisztít egyetlen egyszerű lépésben, szőnyegeit és kárpitjait tiszta és friss illattal látja el

Main Image for Wash & Protect - Pet

Wash & Protect - Pet

Wash & Protect - Pet szőnyegtisztító formula
Javasolt kiskereskedelmi ár Ft 6999 inc. áfa
Hol kapható More retailers
MediaMarkt logo

Termékleírás a Wash & Protect - Pet

A kettős védelemmel rendelkező tisztítószer mélyen tisztít egyetlen egyszerű lépésben, szőnyegeit és kárpitjait tiszta és friss illattal látja el. Az egyedülálló összetétel „szagkontroll” technológiát tartalmaz, amely eltávolítja a szagokat, és segít megakadályozni, hogy a háziállat visszatérjen ugyanarra a helyre. A szőnyegsampon univerzális, laboratóriumi tesztekben megállapították, hogy használata minden teljes méretű, 3 az 1-ben szőnyegtisztító gépben és még bérelt gépekben is biztonságos.


  • Szabadalmaztatott „szagkontroll” technológiát tartalmaz, amely hatékonyan és tartósan eltávolítja az állatok által okozott foltokat és szagokat
  • Segít abban, hogy a szőnyeget és a kárpitot megóvja a jövőbeli foltoktól
  • Kétszeresen koncentrált és biztonságosan használható minden típusú szőnyegtisztítóban
  • Friss illat

Termékleírás

sku
1087N
Szélesség
15 cm
Magasság
27 cm
Mélység
8 cm
Súly (kg)
1.7 kg
Hangerő
1.5 l
Padló típusa
Szőnyeg és szőnyegek
biztonsági információk

Vigyázat: A gyermekeket és háziállatokat száradásig tartsa távol a területtől. Ha szembe kerül, alaposan öblítse ki vízzel. Ha irritáció jelentkezik, forduljon orvoshoz. Gyermekektől távol tartandó. Figyelem: ne keverje össze fehérítővel vagy bármely más háztartási szerrel.


Vigyázat: Gyermekektől távol tartandó. Irritálja a szemet. Kerülje a szembe jutást. Ha szembe kerül, alaposan öblítse ki bő vízzel és forduljon orvoshoz.