Mit keresel?

A TÖRTÉNETÜNK

140 éve a padlóápolás fejlesztéséért

Jó üzleti gyakorlat 1876 óta.

A BISSELL vállalatról

A MI CSALÁDUNKTÓL AZ ÖNÉIG

A BISSELL egy családi tulajdonú vállalat, amely több mint öt generáció óta vezető szerepet játszik az otthonápolás területén. Elkötelezettek vagyunk az ügyfelek életének és takarítási igényeinek kutatása és megértése mellett. A BISSELL alapítvány intelligens, innovatív, mégis praktikus otthoni tisztítási megoldásokat fejleszt, amelyeket a való élet inspirál. A BISSELL nagy- és kiskereskedői elkötelezettek a kiváló szolgáltatás nyújtása iránt, hiszen ők is hozzánk hasonlóan szenvedélyesek. Ez hagyomány, innováció és szenvedély. Ez a múltunk, a jelenünk és a jövőnk.

TISZTÁN TARTJUK A HÁZTARTÁSOKAT MÁR 1876 ÓTA

A BISSELL már majdnem 150 éve tartja otthonát foltmentesen tisztán. 1876-ban Melville és Anna Bissell egy étkészletboltot vezetett, ahol a por és a törések mindennapi események voltak. Melville ezért kifejlesztett egy szőnyegseprőgépet, hogy a családi bolt mindig tiszta és rendezett maradjon. Nagyon hatékony volt, terjedt a híre, a kereslet növekedett, és hamarosan a BISSELL sokkal több szőnyegseprőgépet (napi 1000-nél többet) értékesített, mint csészét és csészealjat. 

Amikor Melville BISSELL 1889-ben meghalt, felesége, Anna vette át az üzletvezetést, és ezzel az első női vezérigazgató lett az Egyesült Államokban. Szenvedélyesen megvédte a cég szabadalmait, és sikeresen forgalmazta a seprőgépeket Észak-Amerikában és Európában. Az 1890-es évek végén a BISSELL még királyi jóváhagyást is szerzett, amikor Victoria királynőnek szállított seprőgépeket A királynő elrendelte, hogy minden királyi palotát minden héten „BISSELLezni” kell.

EGY SAMPON...SZŐNYEGRE

1956-ban bemutattuk a kézi szőnyegsamponozót, amely megszabadította az embereket a szőnyegek kézzel és térden való súrolásának gyakorlatától. A 60-as évek végére pedig minden padlótípusra megoldást kerestünk. A többpadlós takarítás sokkal hatékonyabbá és problémamentessé akartuk tenni. Először a kombinált Vac/Floor súrolót, a szárazporos lábtörlősampont és az applikátort mutattuk be. Aztán jött a Gemini Sweeper – az első kétkefés seprő.

A BIG GREEN TISZTÍTÓKÉSZÜLÉK

1979-ben bemutattuk az első BISSELL mélytisztító készüléket szőnyegekre. Saját független víztartályának köszönhetően a szőnyegek tisztítása kényelmesebbé és sokkal hatékonyabbá vált. Később megalkottuk a BISSELL Big Green Clean Machine®-t, amely professzionális szőnyegtisztítási eredményeket biztosít szakemberek igénybevétele nélkül.  A 90-es években bemutattuk a PowerGroom®-ot. Az első BISSELL márkájú álló porszívó, amely több mint hű volt a nevéhez.

A LEGTÖBB, AMIT EGY HÁZIKEDVENC KAPHAT – OTTHONÁPOLÁS ÉS ÁLLATJÓLÉT

A háziállatok gyakran a család tagjai, de a kutatások azt mutatják, hogy a velük járó takarítás kulcsfontosságú ok, amiért az emberek úgy döntenek, hogy nem tartanak állatot, vagy ami még rosszabb, örökbe adják. 

Ezért 2005-ben piacra dobtuk a SpotBot®-ot, az első hordozható mélytisztítót, amelyet kifejezetten háziállatok utáni takarításra terveztünk.

Cathy BISSELL (három fekete labrador tulajdonosa) vezetésével továbbra is támogattuk az állattartók közösségét az amerikai házikedvenc jótékonysági szervezeteknek nyújtott hozzájárulásokkal. 2011-ben alapította a BISSELL Pet Foundationt, egy nonprofit szervezetet, amely a BISSELL háziállatoknak készült termékeinek értékesítésén keresztül pénzgyűjtéssel segíti az elveszett, bántalmazott, elhanyagolt és elhagyott háziállatokat.

Létrehozása óta a BISSELL Pet Foundation több mint 500 000 dollárt gyűjtött össze 43 állam több mint 375 szervezetének. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a háziállatok otthonra találjanak. Célunk, hogy évente 250 000 dollárt gyűjtsünk a háziállatoknak szóló termékek értékesítésével az alapítvány életmentő munkájának támogatása érdekében. Azt is megmutatjuk a BISSELL ügyfeleinek, hogy a megfelelő tisztítóeszközökkel a háziállatokkal járó örömökre és a társaságukra összpontosíthatnak, semmi másra.

BISSELL Pet Foundation – Több millió háziállat keres menedéket és otthont országszerte. A BISSELL Pet Foundation elkötelezett az állathajléktalanság megszüntetése mellett, és igyekszik minden háziállatnak szerető otthont találni. - Cathy Bissell

A mélyebb tisztítás új otthona

A BISSELL mind a mai napig családi tulajdonban van, és szenvedélyesen segít hatékonyan és könnyen megtisztítani otthonát, hogy amikor elrakja a porszívót, élvezhesse az életet, és egy mélyebb tisztaságú otthonba térhessen vissza. Mindent összevetve, függetlenül attól, hogy a rendetlenség bébiételből, vörösborból, sárból, csokoládéból, macskaszőrből vagy háziállat okozta balesetből származik, azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek megszüntetni a rendetlenséget és egy pillanat alatt tisztává varázsolni, így otthona legértelmesebb aspektusára összpontosíthat – élhet benne.

BISSELL történelem

Ossza meg ezt a tippet