Mit keresel?

MYair HUB (fekete)

TISZTA ÉS FRISS LEVEGŐ, AHOL ARRA A LEGINKÁBB SZÜKSÉGE VAN

MYair HUB (fekete)

TISZTA ÉS FRISS LEVEGŐ, AHOL ARRA A LEGINKÁBB SZÜKSÉGE VAN

Élvezze a Simply Clean Air™ tiszta levegőjét a padlótisztítók gyártásáról közel 150 éve ismert, megbízható BISSELL® márkájú MYair™ HUB légtisztítóval.

Main Image for MYair HUB (fekete)

MYair HUB (fekete)

TISZTA ÉS FRISS LEVEGŐ, AHOL ARRA A LEGINKÁBB SZÜKSÉGE VAN
Javasolt kiskereskedelmi ár Ft inc. áfa
Hol kapható
Nagyobb európai kiskereskedőkben kapható

Termékleírás a MYair HUB (fekete)

Élvezze a Simply Clean Air™ tiszta levegőjét a padlótisztítók gyártásáról közel 150 éve ismert, megbízható BISSELL® márkájú MYair™ HUB légtisztítóval. Intuitív vezérlésével a tiszta beltéri levegő biztosítása még sosem volt ennyire egyszerű. A MYair™ HUB a légtisztító alján, az előszűrőből, HEPA és szénszűrőből álló, 3 az egyben szűrőn áthaladó levegőből könnyedén kiszűri a káros allergéneket, irritáló anyagokat és szagokat, tiszta levegőt biztosítva otthonában. A MYair™ HUB légtisztító három ventilátorsebességen, alig hallható zajszinten működik. A legalacsonyabb sebesség extra csendes és kiváló megoldást nyújt hálószobákba. Emellett a légtisztító beépített 2,4 A USB töltőbemenete intelligens funkciót, karcsú és modern formája elegáns megjelenést, továbbá egyedülálló éjszakai fényt is biztosít, amely lehetővé teszi a kikapcsolás, alacsony fényerő, magas fényerő vagy ezek közötti bármely fokozat egyszerű beállítását a gomb lenyomásával és lenyomva tartásával. 15 percenként 10 négyzetméternyi felületet tisztít, óránként 4 fordulattal. A MYair™ HUB légtisztító éjjeliszekrényének tökéletes társa lesz.


  • 3-fázisú légszűrő. Minden az egyben előszűrő, szénszűrő és HEPA-szűrő. A HEPA-szűrő a legalacsonyabb ventilátorsebességen kiszűri a 0,3 mikronnál kisebb részecskék 99,9%-át. Hatékonyan kiszűri a pollent, port, füstöt, hajszálakat és kisállat hámsejteket.
  • Az aktív szénszűrő felfogja a füst, a kisállatok, főzés, gázok okozta szagokat és illékony szerves anyagokat.
  • Rendkívül csendes légtisztítás. Három, alig hallható ventilátorsebességgel rendelkezik, amelyek közül a legalacsonyabb zajszintje akár egy kellemes suttogás, mindössze 27dB(A).
  • A beépített 2,4 A USB bemenet lehetővé teszi a kényelmes ágy melletti feltöltést, míg az egyedülálló éjszakai fény beállítható kikapcsolás, alacsony és magas fényerő, vagy ezek közötti bármely fokozatra.
  • Friss levegő friss megjelenéssel. Stílusos textilbevonatos burkolatával és megemelt talprészével a MYair™ HUB légtisztító kiváló kiegészítője bármely lakásnak vagy szobának.

Termékleírás

sku
3172N
Szélesség
0.21 cm
Magasság
0.4 cm
Mélység
0.21 cm
Súly (kg)
2.67 kg
MYair HUB